Matförgiftad

Kära blogg!
Idag har jag nästan tillfrisknat efter att jag själv lyckades matförgifta mig. Förstår nu vikten av att ha en termometer i kylskåpet. Jag kan säga så här.. Mejeriprodukter blir dåliga i temperatur på 16 grader plus. Så nu vet jag att dem inte ljög när dem babblade om vikten av att dokumentera temperatur på kyl och frys i egenkontrollprogrammet.
Tanken på att jag själv åsamkat mig denna åkomma är förfärlig, då jag försakat min sista utbildningsvecka på mitt nya jobb. Shame on me, inget jag är stolt över.

Släpade iväg min stackars lekamen på teambuilding. Det var hemskt trevligt på många sätt. Upptäckte att mitt team är fullt av härliga personligheter. Jag åt musslor för första gången i livet, dem var goda trots min haltande hälsa. Första gången jag åt dessertost och brieost också. Och första gången jag inte bad om vatten istället för vin, men jag drack bara ett glas. Som amatörnykterist är man ju ganska känslig för små mängder alkohol, brukar ju bli hemskt trött när jag får lite promille i mig. Men det hade ett gott resultat i att jag skrattade mer än vad jag gjort på länge, förlösande och härligt, tills tårarna sprutade. Blev även lite kär i "hovmästaren/servitören" på bergabo, han var ju helt underbart söt. Men det fanns även andra där som också fångade mitt intresse.  ;o)

www.bergabo.com fanns tyvärr ingen bild på honom där, men ni får la åka dit själva och kolla. Men visst var det himlans vackert.

Idag har jag jobbat på att få tillbaka mina hungerkänslor och min aptit. Lyckades nog ändå skapligt med detta.
Ska ta och sova väldigt länge så jag får tillbaka ork och styrka också, sen är jag redo för fight igen. Men tar nog ändå och håller mig helt borta från mejeriprodukter ett tag framöver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0