Ny Blogg Ny Blogg Ny Blogg!!!

Japp, då var den klar och upplagd, adressen är följande.

http://www.kolablogg.com

Ni är välkomna att läsa där i framtiden.

zombievarning

Jag längtar till semester, tyckte att det såg ut som om det var elva dagar kvar hemma på nedräkningsgadgeten.
Jag orkar inte jobba mer, jag är trött efter helgens slit, nu är det bara idag och imorgon innan jag får andas lite på onsdag. Fast det är ju inte jobbets fel att jag var uppe till halv fyra, det blir liksom så när man vill för mycket och försöker räcka till, till alla. Snart kommer bloggen att flytta, för klubba och jag köpte en domän till kola inatt och min nya adress kommer att bli www.kolablogg.com , ingenting är upplagt där än, så jag meddelar mer när den kommer igång.
Det är spännande och mycket pill, men kul att ha en egen domän.
Jag ska försöka att inte gnälla för mycket att jag är trött och inte vill jobba, just nu sitter jag och lyssnar på Christer och hoppas att det blir en lugn kväll. Vad jag har börjat blogga tråkigt, precis som jag har tappat känslan och takten och poesin. Det är nog bara en svacka.
C U läjter

Blixtar och dunder

..magiska under.
Idag kom det äntligen ett riktigt åskväder, det blixtrade hej vilt och dånade och mullrade, fast det kunde ha mullrat och dånat och knallat ännu mer. Det var i slutet på den tråkiga spanien-italienmatchen och jag ställde mig ute på balkongen och kollade, man står med spänning och spanar ut över himlen för att inte missa blixten, det sker på ett ögonblicks sekund. Alla blixtarna blixtrade runt huset så man såg bara ljussken mest, men EN blixt såg jag klyva himlen och det är nåt av det vackraste som finns, det är så sällsynt att man får se det, som regnbågar och att föda barn kanske..Konstig paralell ja. Men men. Vackert var det iallafall. Han kom ut och höll om mig och vi stod och kramades med regnet smattrade på rutan. Mysfaktor. Sen avtog smällarna och vi tittade på förlängningen och jag råkade slumra till i straffarna, orkade inte hålla ögonen öppna, sen fick jag tvinga mig iväg och hem, för jag ville sova hemma själv inatt med tanke på mitt bloderi och allt. Tillslut slet jag mig loss och kom iväg efter tusen hejdåpussar. Det hade slutat regna och var ganska ljummet och fräscht och klart ute, jag vaknade till lite när jag körde hem i alla vattenpölar, men nu har jag segat ihop igen. *jäsp* vad trött. Nä, nu ska jag gå och dricka lite vatten.
tack o hej

Jobb, jobb, jobb

Det är lite svårt att få tid till att blogga nu dem här dagarna...massa jobb och massa hångel bara. he he
Att hångla, kolla på film och kolla på fotboll är snäppet bättre än att blogga.
Det regnar över Göteborg idag, det började precis när jag skulle köra hem killen innan jag skulle till jobbet, det luktade iofs gott sommarregn, så det var väl ingen fara på taket. Skönt att det är sista dagen på helgen nu och att det är vanlig dag imorgon. Idag är det Den helige Johannes döpares dag, det ni och jag känner ingen Paulina eller Paula att gratta på namnsdagen. Jag har lite lunch nu och sitter och försöker att inte räkna ner timmarna tills jag får gå hem.
Finns viss risk att jag kommer omkomma av magsmärtor idag också, men jag har proppat i mig "sockerpiller" eller såkallade mystiska huvudvärkstabletter, så vi får väl se hur det går.
Ikväll tror jag att jag ska få lära mig spela lite playstation för första gången.. he he ja, jag är lite sen. Men det gäller att spara på det roliga. Hoppas bara att jag orkar.
Imorgon får jag sovmorgon, det vill säga, jag jobbar sent, ledig på onsdag och sen jobbar jag en helg till..hur segt som helst men det är sista helgen innan semestern, så jag får väl stå ut.

Jordgubbstårta

Ja, jag borde sova, är egentligen aptrött. Hemkommen efter en trevlig midsommarafton, en av dem trevligare. Jag hade en jättefin i Stockholm också, men det är princip den och den här så det är inte ens lönt att göra en lista, dem skiljer så i karaktär så det går inte att rangordna dem heller.
Hans kompisar var inte alls hemska, det var väldigt trevligt och avslappnat och skönt. Tjejerna bjöd på jättegod mat, grillspett och potatis och sallad och tzatziki och sen hade dem gjort världens finaste och godaste jordgubbstårta, den bara smalt i munnen och nästan allt försvann ner i våra magar.
Jag och skrutten hm skrutten nä han är ingen skrutt. Jag och killen satt nära varandra i soffan och flätade fingrar och pillade på varandra hela kvällen, det var mysigt, men nåt hångel blev det inte idag, trots att han hade rakat sig på min begäran, bara en avskedspuss när jag släppte av honom hemma hos sig. På moppen, vi åkte på moppen tillsammans...he he, lite vingligt men det gick skapligt. Jag får ta igen hånglet imorgon, för då ska han komma hem till mig. uff vad trött jag är, ögonen går i kors, måste sova. ska bara borsta tänderna.
Vilken trevlig kväll. Tack för det Televerket!

Det är en regnig sommar vi har

(Ronja Rövardotter)

Ja, en regnig midsommar, gör det mig nåt?! nä inte just nu när jag sitter på jobbet och knegar. Synd för alla stackare som planerat stora midsommarfesten i trädgården. Det mullrade tillomed lite förrut i dem svarta molnen som flög förbi.
Men det får gärna vara uppehåll när jag ska ut och köra moppe, jag ska hem först och byta om och slänga av väskan och sen ska jag hem till killen och hämta honom och åka iväg till hans kompis där vi ska käka lite.
Jag har faktiskt lyckats bli bjuden till 2 stycken olika midsommarfester, har det någonsin hänt?, min reservplan har ju alltid varit att mysa lite med mor och far.
Men idag hade jag helst bara legat på hans arm och snusat näsan mot hans hals.
Vi får kompromissa och först käka lite och sen smita iväg. Jag ska ju upp och jobba imorgon också, och det har varit en hel del att göra idag, är helt slut faktiskt.

Det kommer ju vara lite pirrigt att gå på en fest där man bara känner en endaste person och denna har man bara känt i drygt en vecka, hoppas att dem är snälla och "lätta". Läskigt för liten Kola som inte van eller gillar att gå på fest speciellt mycket. Inget festmaterial här inte.
Ska ju bli kul och se hurvida jag lyckas skjutsa på moppen, det har jag bara gjort 1-2 gånger tidigare. Jag har med mig min extra hjälm, hoppas att den passar. Nu ska jag bara kolla vilken väg moppen ska åka från högsbo till majorna. uj uj.


Kyssar

Idag ska Christer prata om kyssar och kyssar man minns. Jag minns ganska många faktisk.
Den första fantastiska av Staffan på Liseberg, sista dansen på polketten när Date spelade. Han smakade lite öl men det var ganska okej ändå. Han höll mig hårt och nära och vi dansade tryckare och jag fick min första kyss och det gick nästan inte att sluta och knäna blev svaga och jag gick på moln och vi skildes åt när vakterna kom och sa till oss att Liseberg stänger och vi var tvugna att gå. Detta var så sent som i början på gymnasiet. Kommer inte riktigt exakt ihåg år och datum, men det finns nedtecknat någonstans.
Sen minns man massa kyssar som har varit konstiga och dåliga, våta, äckliga och kantiga av killar man helst hade sluppit att kyssa, kyssar man ångrar. Men faktumen kvarstår att man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins.
Men den fantastiska kyssen i saluhallen när jag var så lycklig som en människa kan vara, det känns nästan som en dröm som håller på och blekna, jag minns också den sista kyssen jag fick i dörren när jag skulle gå efter att jag hälsat på honom i Farsta, efter det blev det aldrig några mer kyssar, eftersom det anses vara för känslosamt, något man inte bara gör utan bara gör med såna som man tycker riktigt mycket om och är kär i, kanske tillomed bara gör i början.
Jag tycker att det är varje människas rätt att få kyssas mycket och det är motion för läpparna och bra för immunförsvaret har jag hört. Hångel är nyttigt och det blir man glad av.
Nu får jag kyssas igen och hur mycket vill, oavbrutet, härligt, galet, länge.

I miss you love

Vad ska jag lyssna på idag, jag måste ladda ipoden med mer musik, jag var inte direkt sugen på nåt som fanns där i och det blev tillslut Maria Mena. Det är bra men det är sorgligt och jag har ägglossning och jag började tänka när jag satt där på moppen och tårarna började rinna. Hej o hå, det kunde ju varit vinden också. I miss you love, heter låten som får ögonen att tåras. Jag ska inte gå in mer på vad jag tänkte på. Men jag hade ju en jäkligt bra bloggtanke i huvudet som jag tappade.

Igår var jag och handlade efter jobbet på ica, äntligen skaffade jag icakort men jag kan inte börja scanna förrän jag har fått mitt riktiga kort. Jag skulle ha salt, soyamjölk och knäckebröd. Jag glömde soyamjölken och hittade inte saltet...hm men fick med mig massa pålägg och såna där fyrkantiga platta polarbröd som man kan rulla. Och jag rullade så goda mackor i morse med vitlöksskinka och färdigskivad ost och en med skivbar leverpastej. mums vad gott.
Kanelknäckebröd också mm det är så gott.
Var duktig och tankade moppen också, så nu är det full gas igen.

Längtar till imorgon när jag ska till dagiset och hälsa på, ska sno lite kramar av min lillkille. Hur kunde jag lämna dem?! Jo, det vet jag, jag kunde och det var dags men det känns lite sorgligt. Tycker ju om dem så mycket. Men det är bättre här på många sätt. Nu var det länge sen jag var där och kramades. Han blir så tokigt glad när han ser mig, jag ska försöka överraska dem på morgonen när dagis öppnar om jag bara orkar upp. Jag har ju så svårt att gå därifrån men jag kan ju vara kvar en stund, har ju inte tvättid förrän klockan två, så det är lungt. Har inte hört något från moster som ska komma på massage än.

Min kille

Ja, sitter här som många mornar innan och lyssnar på Christer och myser, det är gråmulet ute och det bara denna dagen kvar sen har jag min enda lilla heliga lediga dag och imorgonkväll får jag äntligen träffa min lilla skrutt igen. Herreguu flera massa dagar sen vi sågs nu. Han ska ner och kolla på fotbollen nu, är på väg nu, gick upp aptidigt imorse, stackaren. Hoppas det blir en bra match.
Vi gjorde ett intressant konstaterande igår;... att vi är ihop, det har gått ganska fort, det känns härligt och konstigt och läskigt och spännande och allt på en och samma gång. Men det är väldigt mysigt också, allra första gången jag är ihop med någon, första gången som man tillhör någon och har lyxen att säga "min kille". Helt galet. Det är ju otroligt mycket lära kännande kvar att göra, men det ska nog gå bra, det är ju bara kul och spännande. Det här kommer bli en rolig och bra sommar. Jag hoppas verkligen att det blir en liten resa upp till Stockholm så att jag kan få åka lite skoter med Klubba också.

Igår glömde jag mitt pasekort hemma, det satt kvar på jeansen och det kom jag på vid andra övergångstället, jag hade inte kommit så långt så jag gjorde en usväng och förbannade mig själv och min glömska tusen gånger. Jag hatar verkligen att glömma mitt pasekort, varför ska det vara så lätt att lämna hemma. Sen blev jag irriterad över att jag måste ha full vintermundering på mig för att jag annars typ fryser ihjäl när jag åker moppe, trots att det runt 15 grader ute. Alla andra går i capribyxor, kjol och sandaler och tunn tröja. Jag har värsta vinterjackan och halsduk. Men jag hatar ju att frysa, det är det värsta som finns nästan. Frysa och glömma pasekortet, usch usch.

På väg till och från jobbet rundar jag ju alltid liseberg åt något håll och jag förundras alltid över dessa hjorder med människor och ungdomar som står och hänger på låset när dem öppnar, spelar ingen roll hur vädret är och alla busslaster som kommer med lisebergssugna turister. Som boende i Göteborg är man lite hemmablind och kan inte riktigt förstå denna fascination för Liseberg, det är ju hemma och inget speciellt egentligen.

Nu har jag kommit till nivå 75 på levelgame, det är så jäkla svårt och ologiskt och jag har inte klarat det själv, hittade en sida med alla lösenord, men nu sitter jag och väntar på att nåt kraftfällt ska försvinna, men förstår inte riktigt hur. hmm
16 dagar och 11 timmar och 41 min kvar till semester.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen.
kram på alla.
Basilikan ser lite lessen ut, jag vattnar den regelbundet, men basilika är ganska svårt.

Fyra roliga bilder

nalle på golvet hur gick detta till  
hemma hos syrran visst är det en kanin
Här är fyra sköna bilder som speglar Kolas humor, sånt här får mig att fnissa lite. Jag ska snart hoppa in i duschen men jag måste dra lite bakgrund till bilderna först.
Bild ett brutalt nedkastad nalle på golvet, så kan det gå när man inte får plats i sängen, han såg så typisk ut när han låg där att jag var tvungen att ta en bild.

En dag när jag satt och mumsade på ballerinakex dök den här rackaren upp, en felvänd, hur gick det till, kunde man kanske inte vinna något när man fick en felvänd ballerina.

Hemma hos syrran, hennes toalettdörr, den är hysterisk rolig och varje gång jag går in där och sitter på toan börjar jag alltid småfnissa åt lappen "Sönder, använd haspen" För det är ingen som ser att handtaget är helt borta, det finns ju inte överhuvudtaget. Fast såklart sattes lappen upp där innan när handtaget var trasigt och fortfarande satt kvar men drog man i det så fick man det i handen. Syrran har ett nytt handtag men dörren är helt röten som ni ser, så det går inte att få fast nåt, men det lockar till skratt. underbart!

Fjärde och sista bilden, när jag åt popcorn i lördags till sverigematchen, andra halvlek, den tråkiga. Hittade jag en muterad kanin bland popcornen. Jag blev så fäst och facinerad av den att jag inte hade hjärta att käka upp den, så nu bor den ute i mitt kök.

ett litet uppvaknande

Jag gick sömnigt ut i hallen och mötte stavarna som stod lutade mot dörrkarmen, dem påminde mig om något jag helt glömt av, vad hände med mina morgonpromenader, en promenad och sen flög hjärnan sin kos. Hela gärnan fylldes av nåt rosa dimmigt och jag förstår inte riktigt hur jag ska samla ihop alla min koncentration och gå till jobbet och göra ett bra jobb, då svaret på nästan alla problem verkar vara hångel. Nä, det blir till att skärpa sig rejält. Jag behöver semester, det är 18 dagar kvar och 11 timmar.
Stavarna gjorde duschdraperistången sällskap, den som syrran hittade i sin källare, precis som jag misstänkte. Tyvärr hade stången kastat av sig sina tossor och vad kan dem vara?! utan dem där plastpluttarna kan jag inte sätta upp den. hmm typiskt. Jag blir så trött, att saker aldrig kan sköta sig. Jag tänkte att jag iallafall skulle ta och träna lite med blossom nu, det regnade för en stund sen så det verkar gå tätt mellan skurarna. Fysiken jag saknar dig men jag orkar inte tyvärr.

Väder:Molnigt, skurar 12-14 grader
Hälsa: Frisk som en nötkärna om kanske lite trött
Humör: Glad och lycklig... är inte det samma sak?! kan man vara både glad och lycklig är det något som skiljer dem åt?! Är glad ett förstadium och lyckan mer slutgiltlig och euforisk
Känsla: Kär
Ska: träna med blossom på dvd, men först måste jag bara kolla vad som damp ner i brevlådan för andra gången idag.
Vill: Mysa i sängen
Önskar: att jag låg på en solig strand med ett par härliga armar tillhörande en härlig kille
Måste: duscha och gå till jobbet, samt tanke moppen om ett tag

åska

Sommarens första åskväder och en långvarig dröm var sååå nära att gå i uppfyllelse :o)
Men det kommer fler tillfällen såklart. Först såg det bara ut som om det blev en blixt och lite muller långt bort i fjärran, sen kanske det blixtrade till några gånger utan direkt muller, måste varit en bit bort det åskade.
När jag tillslut gav mig hemmåt i regnet efter att ha samlat ihop all min viljestyrka blev jag jagad av blixtrarna, shit jag var riktigt skraj. Jag körde så fort jag kunde men det är ganska många öppna fält och tack gode gud blev jag inte träffad.
Jag älskar åska, men då får man allt ta och vara inne, jag har stooor respekt för den. Det är inget man leker med för då leker man med döden och döden ska man inte leka med förrän man blir gammal och tråkig eller nåt.

Det blev en väldigt lyckad kväll och fotbollen blev bättre än förväntad, vilken match, från att första halvleken slutade och framåt var det hett värre. Jag tror jag har hittat världens finaste armar och händer.

Ansiktsmask

Ja, ansiktsmask kändes som det rätta efter disket och plocket, jag är inte färdigplockad, det ser inte direkt stökigt ut men det ligger ju saker här och där som inte vill försvinna hur mycket jag än plockar. Tänkte ta hit min moster o morbror för då blir jag tvungen att städa lite mer ingående, men dem kunde inte idag. Borde ändå göra fint här och åka och handla lite och ÅKA OCH TRÄNA, hmm att det ska vara så jobbigt och trögt att få iväg sig, jag vill ju, men det är precis som kroppen inte orkar. Sitter och lyssnar på Maria Mena, mycket bra kolamusik, lite dyster kanske men skön att sjunga.

Blev lite sugen på att spela lite gitarr nu, kanske skulle man försöka skriva en ny låt. hm. Måste verkligen köpa nytt batteri till den där stämmaren jag har, den är bäst, men inte så himla kul när batterierna är slut, då blir det inte så finstämt.
Det är inte så lätt att sjunga med ansiktsmask dock. Försöker komma ihåg när jag har tvättid i tvättstugan också, tror att det var torsdag mellan 14-17 eller nån sån psykotid. Tänkte hälsa på ungarna på dagiset när jag är ledig på torsdag också.

Jobbar tre sena dagar på följd nu, ja det är både bra och dåligt, skönt för att jag kanske hinner träna innan jag jobbar, synd för det är svårare att träffa personer som jobbar normaltider. Speciellt en person som man vill träffa hela tiden nu.
Mamma o pappa skulle göra så god mat idag, undra när dem skulle äta och om jag hinner det också, revbenspjäll och färskpotatis i ugn. Mums. Tyvärr tror jag att det ligger fel i tiden precis på eftermiddag/kväll när jag kan bli som mest upptagen. :o) Jag gillar att vara upptagen. Nu ska jag göra mitt badrum upptaget genom en dusch, masken har torkat.

Vad är det med vänsterhänta killar

Det här en ganska fantastisk upptäck eller röd tråd eller något som det går troll i. Men nästan alla killar som jag har varit kär i är VÄNSTERHÄNTA.
Nu kan jag ju inte nämna några namn som ni förstår men om vi börjar i högstadiet, så min förälskelse där en brunlockig glad kille som gillade green day - vänsterhänt.
Nästa offer för kolas kärlek var min klasskompis i gymnasiet, han gick även i parallellklassen i högstadiet, fin fin rödlätt kille också han var vänsterhänt. Dessa två killar hamnar även i kategorin spentsliga.
Min långvariga crusch på blonda, vältränade, Casper Janebrink i Arvingarna, även han vänsterhänt såklart.
Min klubba i Stockholm som jag har hängt med i snart fem år nu, ja, även han är vänsterhänt och jag har köpt vänsterhänta pennor och saxar i present till honom. Klubba är också spenstlig.
Jag höll nästan på och tappa hakan när han sa att han var vänsterhänt, vad är det med dessa vänsterhänta killar, är det så att det är vanligare att killar är vänsterhänta, för jag har aldrig aldrig träffat en tjej som är det. Eller är det något jag helt omedvetet faller för och letar efter i killar som jag inte ens är medveten om. Det här är alltså femte vänsterhänta killen.

Idag har jag varit jättetrött, men jag fick mina slingor och åt mig proppmätt på sill och potatis och jordgubbar med glass i balltorp. När jag och mamma var på mölndals bro och skulle köpa mat och slingor, så råkade jag dras in i lindex, det var rea och jag skulle bara kika lite, kolla om dem hade nån fin väska, då mina billiga skitväskor i rosa syntet flagnar sönder och har sig. Hittade en fin flagfri rutrosig tygväska och rosa hårspännen och några trevliga plagg från reasnurrorna.
En asgrym snygg grön jacka, så där utsvängd, den satt väldigt fint på mig, hittade även en gul regnkappa i galon, den var jättefin men lite dyr och kanske onödig så jag köpte inte den. Sen hittade jag en röd kortärmad blus med vit krage och vita streck och en svart klänning med vita blommor som matchar mitt plåster som jag har på foten.

 


Imorgon måste jag träna, handla och städa lite här och sen blir det förhoppningsvis lite mys på kvällen.

utsövd?!

Det blev lite fler timmars sömn inatt än gårdagens fyra, vet inte riktigt när jag la på telefonen men jag var trött. Somnade gott sen och vaknade halv tio. Nu ska mamma åka och hämta mig och vi ska åka en liten sväng och handla slingor till mig och sen ska vi äta sill och potais :o) jejj mums.
Igår blev det fotbollsmys igen, he he, vem kunde tro att jag skulle se så många fotbollsmatcher det här Emet. Belöningen fick jag i form av att massera en av dem finaste ryggarna och armarna på mycket länge...mm ville aldrig sluta, trots att det nästan är helt omöjligt att massera bra på säng. Nästa gång blir det på massagebänken och då blir det andra bullar.
Nu ska jag packa ihop mina pinaler och leta upp ett par skor som mina fötter kan tänka sig att gå i.
Kroppen är helt slut men jag hoppas att den orkar träna lite senare idag, kanske springa eller fysiken, minst en promenad iallafall.
Kramis


Fortfarande vaken

Även om det skulle vara lite mysigt att kura upp sig i stolen och ta en liten powernapp på lunchrasten. Men jag är en kämpe, jag klarar mig, lite vimsig bara. Bäst att lyssna på lite av gårdagens relationsråd i Christer.
Ja, men vad fasen ska jag blogga om då, det är ju inte överdrivet roligt på jobbet, trots att kalaspuffen är, men på något sett har han bleknat lite och går runt som en skugga i mitt undermedvetna.
Alla tankar och känslor är riktade åt ett håll nu och det är dit jag måste gå, det är där jag måste vara. I en soffa, på någons axel och min hand måste pilla i någons nacke och min näsa måste få snusa i någons hals.
Och allt är så jäkla fantastisk inte ens dem mörka molnen på himlen kunde dra ner humöret idag.
Nej nej nej, nu är det sommar och det är underbart, det gör inget att det kommer in lite lågtryck som regnar så att gräset blir grönt, ge mig lite åska och så blir jag helt tillfredställd.
Tur att jag har Bella så jag kan ventilera mig lite.
Grr vrider fram klockan några timmar...


urk vad tidigt

Jag inser nu att jag råkade gå upp en halvtimme för tidigt, det hade ju räckt med halv sju kanske. Men nu hinner jag kolla lite mitt inspelade glamour :o)
Nu är det säkert nyfikna vad som hände igår men mina läppa är förseglade, he he. Tror dock att jag råkade lämna min arm där, för den har varit helt halvadomnad och somnad och det är den fortfarande.
Det var mycket som kändes rätt igår, det fanns en varm famn som man vill krypa in i och det finns fortfarande mycket att lära och utforska och det här är en resa jag tänker fortsätta.
Råkade gå upp mitt skoskav igen, kanske inte var så bra idé att ta en långpromenad i dem vita fina sköna sandalerna, inte utan tejp iallafall. Så idag blir det långbyxor och riktiga skor, så att fötterna får läka lite.
Jättekonstigt att ha långbyxor när man är van att ha dem sköna fina caprijeansen och sandaler hela tiden, men det är bara tio grader nu, så det börjar bli kyligt när man åker moppe.
Jag ska bara försöka överleva den här dagen på jobbet utan att somna, he he.
Jag är lite sugen på att göra lite solblonda slingor i helgen, ska se om mamma kan fixa det. Håret börjar bli ganska långt igen, skönt. Jag kanske ska ta och borsta tänderna nu och ta och bege mig till mitt andra hem.

Solong

Hur är det möjligt

...man frågar sig gång på gång, hur är det möjligt... Ja, ni kan den sången, den har jag i huvudet just nu. Idag är dagen D, förväntningar och pirr i kroppen, lite utöver det vanliga, kanske är det mitt fel, att jag på någotvis byggt upp en orealiskt bild. Vi får väl helt enkelt vänta och se tills ikväll. Spännande ska det bli iallafall och nyfiken är jag.
Det är häftigt hur andra människor kan påverka en så.
Såg en dröm i motljus, en dröm som aldrig kommer bli min, det kanske inte gör något. Kanske är det okej att jag bara låter honom göra mig glad i smyg, det kan ju inte skada någon.
Jag är kall om mina händer, ska det vara så?! ska man ha så dålig blodcirkulation, orkar inte gå att hämta något varmt att dricka. Undra när jag ska lämna blod igen, det borde vara dags snart. (längtar lite i smyg) Det är lite sjukt att längta till blodgivningen, jag vet inte riktigt varför jag gör det. Uff det är över en månad kvar 31/7 :o(

Sitter här och gnäller känns det som med tio minuter kvar på min lunch, kan jag inte få gå hem. Snälla jobbet.

Jag ska göra en lista över mina favoritfrukter/bär

1. Delad förstaplats färsk ananas och svenska jordgubbar ligger som segrare.
2. Mogen mango
3. Hallon och blåbär
4. Äpple, pink lady, granny smith
5. Persika, krispig vattenmelon

Med reservation för ändringar. Just nu känns den väldigt rätt och komplett.

Ett litet steg...

...för mänskligheten men 8001 steg för kola. Yes, jag gjorde det. Jag gick upp klockan 06.00 och jag gick ut med mina stavar med ambiton på en timme och kom i mål på 1 timme och 5 min. Jag ska ta och hoppa in i duschen strax. Sitter här i sällskap av morgongänget och känner mig lite trött och beundrad av min insatts.
Jobbar mellan kvart i elva och halv åtta idag och sen händer det grejer. Kanske kan man hinna slumra en timma efter duschen. he he.

Det regnade ju faktiskt inatt igen och morgonen var strålande fräsch 10-12 grader i skuggan. Allting luktade så gott och solen strålade och allting kändes så himla underbart. Inte lika underbart var det att jag kände av min konstiga höft när jag gick. hmm...

Lite förbannad och orolig över att lilla rosa moppen har spärrat in ett monster i "soprumsförrådet". När jag kom hem igår stod det helt plötsligt världens största motorcykel där inne, i mitt moppeförråd, det är ju tillräckligt fullt som det är med mig och tre cyklar. *suck* Moppen vill verkligen inte stå ute på natten.

Jag var väldigt arg igår först på morgonen och sen innan jag kom hem från jobbet, fastade i massa klidda system, höll på att bli fullkomligen tokig och frustrerad. Men nu har jag nog lämnat det bakom mig. Men det fanns lite guldkant på dagen igår. :o) Så jag gick in med plus minus noll.

Ny tatuering i höst?!

ny tatuering
Här är den fina lilla draken som jag vill eventuellt tatuera in på min skuldra, fast utan rök. Det är en postitlapp från högstadiet och min klasskompis Thomas målade draken. Tycker att den är så fin och mysig. Vi får väl se om jag uppfyller kraven för att genomgå en ny tatuering i höst, jag har ju varit lite sugen sen jag fick min första drake, men varit rädd för att jag ska se "kladdig" ut med fler än en tatuering. Dem måste höra ihop på något sätt.


7,5 km det är ju nästan en mil

Det är som en inre magnetism har gripit tag i mig och jag saknar något jag aldrig haft, så nyfiken på mitt senaste byte. Kanske längtar jag bara så mycket efter den där drömmen som jag haft så länge.
Det känns som om det är dags nu och det borde vara rätt, snälla låt det vara rätt.
Det är som en inre hunger och jag känner mig lätt stissig och går på tå, okoncentrerad, vill inte riktigt jobba, vill inte göra något annat än sätta tänderna i det där bytet. Som lejonhonan som siktat in sig på ett byte, står beredd och väntar på rätt tillfälle att anfalla. Det låter brutalt, men det är det inuti det här huvudet. Jag är fortfarande hemlig bara Bella och Klubba som vet. Det är min hemlighet.

Idag var jag ute och sprang, tänkte bara springa runt Eklanda, det borde vara ungefär 5 km, när jag kom hade jag sprungit 7,5 km och hela kroppen var tung och slut och gjorde ont, det var den iofs när jag sprang också. Det var inte skönt alls att springa, så tuuungt och eländigt, men skönt att ha vinden i ryggen större delen av vägen, men jag sprang ju löjligt långsamt, jag får nog snart sluta säga att jag springer för genomsnittshastigheten var endast 6 km/h med tanke på att man i normaltakt går i 5 km/h. Så är mitt springade löjligt och ser nog ganska roligt ut, som i slowmotion.
Nä, det här går inte längre, stora skärpan nu. Jag får nog dra ner ambitonerna om att jag ska ut och springa hela tiden och ge mig ut på rediga långpromenader på morgonen med stavar. Ska jag klara av att springa Tjejmilen så där lätt och ljuvligt som jag vill, så gäller det nog att släppa allt det där extra bagaget jag går och släpar på.

Jag sitter och lyssnar på Christer nu på lunchen, vikarie är Johannes Berg, vilket är ett väldigt roligt namn om man tänker på att det finns en stadsdel i Göteborg som just heter Johanneberg utan S då, men är man tillräckligt road som en kola, kan man le åt det. Han är skåning vilket är bra ju, för jag gillar ju skånska, men hans skånska är lite lite för överdriven grötig nästan på gränsen att man retar sig på den. Jag vill ha Christer, hans röst är bäst.
Nu ska jag springa på toa för fyrtiofjärde gången idag känns det som.

Feng shui

Nu är snart alla pojkband inne i ipoden, take that, boyzone, east17 och backstreet boys. Var år sen jag hörde dem sist, ska bli mysigt att ha dem i öronen lite då och då.
Satt och horoskopsurfade lite igår och kom in på en rolig sida med massa orakel och trevligt trams. Läste lite på en länk om fengshui för singlar. Jag är ju rätt så intresserad av fengshui, men har inte orkat läsa mina böcker som jag har.
Men efter dem där tipsen jag fick, var jag tvungen att flytta sängen igen. Den har ju stått in mot väggen och det var tydligen inte bra. Helst ska man ju ha en dubbelsäng och minst en säng som rymmer två och partnern måste tydligen ha en egen väg ut och helst ett eget nattduksbord. Japp fixat. Tydligen skulle man göra plats i garderoben också för dem där energierna men det tar vi en annan dag.
 Inbjudande? he he, jag vill gå o lägga mig med en gång. Men jag ska bara skriva klart här och ladda in sista skivan sen ska jag ut och springa.

Hata trädgårdsarbetare

Det är inte ofta en inre ilskhet byggs upp i mig och jag blir förbannad och fylls av hat. Men ljudet av den motordrivna buskklipparen driver mig fullkomligen till vansinne, det eviga duttandet, un unn unnn un un un un un un....GAAAHaa!!!
Jag blir galen. Halv åtta, HALV ÅTTA på morgonen stod dem utanför min port och duttklippte häcken.
Jag blev tillomed illamående av ljudet. Försökte ligga kvar i sängen, för jag ville, jag var trött. Men det gick inte. Dem tvingade upp mig. Måste dem hålla på så tidigt?! Vad är vitsen med det?! Dessutom höll dem på hela dagen igår också, hur mycket häck finns det egentligen på gården?!
Okej, det kanske var lite bra för jag fick ganska mycket gjort nu. Jag skulle ju ner till tvättstugan och tvätta en maskin och passade på att slänga skräpet. Men jag är fortfarande arg.
Egentligen hade jag tänkt gå upp sex och springa, jag och mina ambitioner, tur att man har dem iallafall. Men när jag vaknade av att regnet öste ner vi fyra-femtiden imorse, tänkte jag att det var lika bra att sätta klockan på halv åtta istället. Jag skulle inte ge mig ut och springa i regnet iallafall. Det slutade dock att regna. Men äntligen lite regn på det torra gula gräset, det blev väl bara lite ytvått även om det öste på ganska bra. Men vi är för regn på natten helt klart. Jag var lite orolig över att jag skulle behöva åka ut med moppen i detta ösregn. Inte pepp!
Nu laddar jag Ipoden med ny musik, mer musik, idag är det pojkband som gäller. Kanske kanske att jag vågar mig ut och springa innan jobbet, bara 5 km, det hade varit så skönt. Apråpå pojkband, första bandet ut blir TakeThat.. myspys, deras nya låtar är ju inte alls dåliga, skulle vilja köpa den plattan. Mmm fina mark owen, med sin lilla speciella röst.
Dessutom hann jag klart med mina anteckningar igår också, jätteskönt!
Tack vare min sarkasm mot det svenska fotbollslandslaget lyckades dem peta in två mål, den här matchen, frågan är om det håller enda fram eller om nästa match blir flopp. Flippflopp.
Mina fina skinnflippflopps gick sönder när jag var arg på pappa, jag klev ur bilen och slängde igen dörren och i första steget brast det för tåremmen, den klarade inte av mitt aggresiva steg. Okej dem är hundra år gamla, bara att slänga.
Jäkla skit, nu har ipodprogrammet hängt sig. APA!

jäsp

Jag klarade ett pass med blossom i hettan, tänkte att jag skulle ut och springa 5 km också men jag vågade, inte det blåste så mycket och jag hatar när det blåser. Jag hamnade mest framför datorn, renskrev anteckningar, är konstigt nog inte klar än. Men jag käkade och jag diskade iallafall, annars blev det mest en sån där skön ledig slappardag.
Tog mig en liten tupplur nu på förkvällen, jag var så himla trött, kan vara allergin som spökar.
Nu står tvn på med fotbollen, jag stretar emot in i det längsta, egentligen är jag inte så intresserad men det är svårt att låta bli, hela jäkla folket verkar titta på fotboll nu, det är ett galet land.
Jag tror jag ska spela lite tower under tiden, jag kan nog göra både ock, för jag orkar inte sitta och kolla på fotboll i flera timmar.

Färskpotatis

Ja, jag är lite tokig i färspotatis, tycker att det är så grymt gott. Sitter och väntar på att dem ska koka, så att jag kan äta upp dem. Mums. Jag sov såå länge idag, det behövdes nog, klart jag vaknade när sopbilen stod här jobbade sig och tydligen får fässbergsstudenterna ut idag, för det var ett jag glada damer i vitt som rusade ut ur min port vid åtta snåret med tuta och champange. Men jag låg och snusade länge i sängen, tänkte på massa sköna grejer och ville drömma mig bort lite.
Ja, så då kändes det lite onödigt att gå på frukost utan jag tar lunch istället nu.
Alltså det blåser hysteriskt mycket idag, jag är lite rädd för att springa ut, känns som man kommer blåsa omkull, kanske värmer upp lite med blossom inne först och sen springer. Tror nämligen att det kan vara lite riskabelt att ta moppen till fysiken efters sitsen inte sitter fast, den kommer ju garanterat att blåsa bort.
Träning ligger på första prioritet idag iallafall. Andra saker som jag kan tänka mig att göra; renskriva utbildningspapper, lägga in min tvätt, städa lite och diska, jag ska nog spela lite Tower också, hm man kanske ska läsa lite, lite TV blir det nog - har lovat att iallafall ha på tvn när sverige ska kicka boll ikväll, ja det räcker väl kanske. Dem här lediga dagarna har en tendens att flyga iväg.

Jag är lycklig nu

Solen lyser och himlen är blå och jag har inte en aning om vad jag ska blogga om. Jag är hungrig och det är över en timme kvart till lunch. Konstigt för jag åt både banan och äpple på rasten. Jag är hysterikt glad och disträ idag, klarar knappt av att koncentrera mig att jobba. Känns som hjärnan är helt exploderar av flera olika anledningar. Bella är på jobbet idag, vilket är sååå skönt och kul, för hon har varit borta jääättelänge. Dessutom är det ledigt imorgon, vilket innebär att jag har lite minihelg på en dag och det prinicip är fredag idag.
Sen är jag ju lite kär och det har jag ju varit länge, det behöver ju inte vara i någon speciell person, men det kanske är det. Jag är mest kär i sommaren och livet och mig själv och allt och kärleken, kär i att vara kär. Ja, det är mysigt att vara galet pirrig och busig och spana på fina grabbar.

Ha ha, tur att bloggen är så smart att den sparar inlägg som jag inte har sparat så när sidan fuckar upp sig så slapp jag skriva om allt, då hade jag blivit förbannad och det hade varit helt fel att ha ett inlägg som heter "jag är lycklig nu".
Ja, eller hur. Jaha, nu har jag inget mer att blogga om direkt. tjipp o hej

Efterlyses

Jag kom på den briljanta idén att skriva ner allt jag önskar utav min framtida man,
kanske läser han här och hittar mig, troligt; nej, men möjligt; ja.

Namn: Får gärna ha ett fint namn som t ex..Niclas, Gustav, Lukas, Håkan, Jonatan, Ola, Oskar, Casper, Elias, Isak, Linus, Lukas, Johannes, Henrik¨, Carl, Johan, Axel och Alexander.
(Fyller på här lite då och då, finns ju så många fina namn)
Ålder: Önskvärt 81a upp till 78a, kan ha lite överseende med det men max 5 år äldre än mig och max 1-2 år yngre, beror helt klart på mognad osv.
Stjärntecken: Har varit kär i en stenbock, men tror inte att dem passar mig så bra, är själv fisk och kär i en nu så, ja fiskar är inte så pjåkiga, även kär i jungfru, har varit kär i både kräfta och oxe. Lite rädd för skorpioner, tveksam på lejon eftersom pappa är det. Men jag återkommer här med vad astroboken rekommenderar också.
Enligt astroboken passar jag bäst med vågmän, men vågar har så svårt för att bestämma sig, har svårt att tro att jag verkligen klarar av en sån, sen rekomenderade astroboken skorpion eller kräfta. Så jag får väl sluta och fega, jag vet inte varför jag skulle vara rädd för skorpioner, det är nog bara en förutfattad mening från min sida. Change me!
Personlighet: Ja, charmig, lite egen, mysig, speciell, fantasifull, påhittig, kreativ, gör ju inget om han är lite romantisk, lite målinriktad och driven, självständig, pratig -kommunikation är viktigt och att man kan prata om allt och ingenting, humor - enormt stort plus om vi har samma humor och han kan få mig skratta, det är nästan ett krav :o)
Yrke: Får gärna ha ett manligt, spännande yrke som t ex..hm sångare i UP, steadicamoperatör, brandman, polis, eller ett händigt yrke, som snickare osv, absolut inget krav men helst inte elektriker för det är både pappa och brorsan, så det behöver jag inte en till. Men inget krav på yrket på det viset, det kan uppvägas av en intressant personlighet.
Helst inte arbetslös bara.
Bor: Absolut helst Göteborg med omnejd, men det ska gå snabbt att ta sig till varandra. På moppeavstånd med andra ord. Gärna i egen lägenhet, inte så hett att bo hemma hos päronen. Självständighet och frihet åt folket.
Barn: Nej, helst inga barn i släp. Vilja ha barn fram över, ja tack, det funkar.
Utseende
Ögonfärg:
 Har märkt att jag har lätt att falla för killar med blåa ögon, då faller man pladask och drunknar. Självklart är det inget fel med varken gröna eller bruna heller, mycket vackert.
Hår: ja..gärna på huvudet, en snygg och härligt busig frisyr, gillar inte för välkammat, inte heller väldigt långhårigt, utan lagom och killar ska i regel ha ganska kort hår men inte nödvändigt vis stubb eller rakat, vilket jag vanligtvis inte tänder så mycket på. På senaste tiden har det varit mörkhåriga killar som fallit mig i smaken, men har även en och annan blodin på förälskelselistan. Resten av kroppen får dock vara relativt hårfri.
Kroppstyp: Hellre spenstlig,  om det nu kallas så än muskulös och hellre muskulös än satt och ovältränad. Av någon konstig anledning vilket jag inte trodde från början så har jag fallit för många spenstliga killar, smala, med fina långa muskler. Jag trodde egentligen att jag skulle falla för medelmuskulös kille, men men, det går nog bra vilket som. Och som sagt fina armar, det är ett krav och här är det inte kvantitet som gäller utan kvalite, inte ju större desto bättre, utan en fin spelande senig biceps får mig att sväva på moln. Finns inget sexigare en fina händer också, så det så.
Längd: medellängd som killar brukar vara.. jag är ju 1,64 och vad som är en normal killängd vet jag inte riktigt känns som mellan 1,75-1,85, ja, det låter väl ganska lagom. plus minus några centimeter hit och dit.
Kläder: Klädstil relativt valfritt, jeans funkar ju alltid..om dem sitter bra och inte är för korta, svart är snyggt, skinnjackor är mysiga, jeansjackor funkar också. Nä, jag har inte så mycket att mer att tillägga på klädsidan mer än att det finns ett önskemål om att han är lite medveten om vad han tar på sig och att han tycker att det är trevligt att köpa nya kläder lite då och då.
Mat: Matintresse är ett plus, trevligt om han gillar att äta god mat, ännu bättre om han tycker att det är roligt att laga mat eller åtminstonde underhålla mig i köket när jag lagar. Ett krav är att han ska äta det jag lagar och sedan säga, oo så gott, du är en mästerkock älskling! he he...Gör inget om han är lite vegetarian men det går lika bra med allätare, bra om han äter lite fisk också, det är ju nyttigt och jag gör ruggit god lax. Lite hälsomedveten kanske ja, och inte bara korv, pizza och hamburgare heela tiden.
Musik: Får gärna vara sångkunnig eller spela nåt intstrument, gitarr och bas är ju helt klart dem sexigaste instrumenten killar kan spela, eftersom jag är lätt förtjust i armar och dem är väldigt framträdande på just dessa instrument. Helst ha ett stort musikintresse med blandad musiksmak, gärna inte för stor kärlek till dödsrock utan mer åt det mjukare hållet syntpop, blipblopp. Klar fördel om han gillar nåt av mina favoritband; Universal poplab, Sista mannen på jorden, Familjen, Junior boys...mfl.
Sport: Och då tänker jag på sån man tittar på tv, om jag får önska, helst inte någon fotbollstokig, ishockeytokig galet fan som ska kolla på sport på tv hela tiden. I måttliga mängder, ja, när det är mästerskap o sånt annat trams okej.
Idrott: Gärna aktiv, får gärna känna sig hemma på gymmet. Skulle gärna vilja ha en kille som hade ett paddelintresse eller gillade att klättra i berg. Stort plus med goda kundskaper i inlines, då jag fortfarande inte har lärt mig bromsa på mina, gilla att cykla och simma eller spela badminton och pingis är ju inte fel heller. Får gärna tycka att det är lite småtrevligt att bowla och spela biljard, även om jag nu kanske inte räknar dessa till idrott..hmm
Laster: Snälla inte röka och snusa. Jag älskar att lukta på killar som luktar gott och det gör inte rökare. Kan inte tänka mig att dem är så goda att kyssa heller, men jag har aldrig kysst någon så vill du bevisa motsatsen så är du välkommen. Snus förstör tänderna och tandköttet, det är väl onödigt, om du måste snusa så verkligen inte kramsnus som rinner, utan snäll portionspåssnus! Nästa alla dricker ju, så det är väl okej i måttliga mängder, men om du gillar att bli stenfull varje helg, så tror jag inte att vi kommer passa så bra ihop, eftersom jag är det närmaste nykterist man kan komma nästan. Dricker ytterst ytterst sällan. Men stort plus ifall du är som jag.
Övrigt: Jag är ju lite svag för dialekter, så det gör ju inget om han pratar fin skånska, gotländska, norrländska och ja, göteborska är okej också bara den inte är för grov.


Yes, där har vi honom på pricken, tror jag minsann, ringat in honom, målat in honom i ett litet hörn. Så du där kille som stämmer in på denna beskrivning, tveka inte att leta upp Kolan vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar.
Har du sett den här killen tipsa mig. Jo, jag har ju faktiskt redan 2-3 killar som passar in på den här beskrivningen och skulle det bli så att dem ville släppa in mig i sina liv skulle jag inte tveka en sekund.
Så har du upptäckt en superbra kloningsmaskin blir jag glad också, för då skulle jag kunna klona fram den perfekta kille till mig.

Godmorgon söndag

Vaknade av att det var ljust och varmt, förmodligen hade jag sovit klart, sen ett mystiskt knackande, fast inte på dörren. Tänkte/önskade att det kanske stod en sugen friare utanför dörren, men där var det tomt när jag med pickande hjärta pressade ansiktet mot dörren och kikade ut genom titthålet. Nej, där stod ingen, måste ha varit nåt spöke eller någon granne som knackade. Kanske en granne som skulle göra kaffe och knackade kaffemåttet mot bryggaren...Eller nån som ville kolla resonansen i elementet.
Sitter och lyssnar på fredagens Christer, fredagsflirten, jag vill också flirta. *mysa* Funderar på om man kanske ska ge sig ut och springa, det låter som en fantastisk hurtig ide just nu, får suga lite till på den karamellen. Jag har ju lite ren tvätt att packa upp också, inte lika kul men nödvändigt. Men man kanske skulle fixa till sig lite frukost.
Varför låg det inte en mysig kille i min säng som man kunde snusa lite i nacken och gosa med?! Konstigt det här.
Kan vara lite riskabelt att ge sig ut i skogen och springa, med tanke på att jag knappt kan se för att ögonen är så svullna och kliiga. Iiiuu, nog dags för lite allergimedicin och ögondroppar.

kram

Släpp ut mig

Jag vill ut ut ut, trots allergielände, nu är det 2!!! timmar kvar på jobbet.
Jag måste åka och tanka moppen på vägen hem och sen åka förbi affären och handla lite smått.
Med hjälp av Christer har jag fått dagen att gå hyffsat fort, har iofs gårdagens Christer kvar också.
Vad konstigt, det var helt tomt i bloggfingrarna idag.

Fasen att jag missade UP igår, hade så gärna velat se dem och höra Christer i extas.

s l ä p p  u t  m i g ! ! !

Sill o potatis

ÅÅÅÅh jag missade världens bästa band igår, spelning på Hard Rock cafe, starttid 19.00, hallå, hur tidigt som helst. Jag snubblade in på UPs hemsida av en tillfällighet, jag ville pynta mitt skrivbord på datorn med en skön upbild och upptäckte att dem skulle spela i gbg på "äntligen fredag". Men kunde dem tajmat det sämre eller. Jag slutade kvart över fem och hade redan gjort planer med syrran som bestod i att jag skulle få tvätta min tvätt i hennes tvättstuga, vilket var väldigt skönt. Sen var jag döhungrig och vi skulle käka sill o poatis och grilla lite. Jag var så hungrig och svimmig när jag hade slängt in tvätten och klockan gick fram med stora steg, jag hann inte, det var inte möjligt. Syrran var inte heller så sugen på att se världens bästa band uppträda, tråkmånsa. Vi trodde att vi skulle hinna bada, men det var det ingen som orkade när hon satt och snörvlade o nös om vartannat och jag försökte klia allergin ur mina ögon.

Däremot körde vi lite frukostbad idag. Syrran är bäst på att packa kylbägar med picknick och hade gjort jättegod frukost med jordgubbar och yoghurt och smörgås och te. mums. Efter frukosten tog vi ett dopp bland maneterna och sen körde hon hem mig och jag duschade och gjorde mig ordning till jobbet. Yes vilken underbar dag, kände mig dock måttligt motiverad att sätta mig och jobba. *suck* Men Bella var ju där ändå...trodde jag. Bella hade blivit sjuk och var hemma.
Sjukt tråkigt, men nu har jag ändå gjort två timmar och har bara 6 kvar..

Vilar jag min panna mellan dina lår

Egentligen älskar jag att jobba helg och kväll, för det är så underbart att ta sig till och från jobbet, inga köer, ingen trafik. En enstaka bil här och där. Idag fick Stefan Andersson följa med på moppen och det var perfekt. "Välkommen då, upp i det blå.." en riktigt härlig sommarlåt. Yes, solen i ögonen, solglasögon, mysigt varmt och blå himmel.

Hörde två fantastiska låtar på radion innan jag gick hemifrån, en av dem. En gammal favoritlåt av LeMarc, fast det är ju våran kära Anders Larsson som ska sjunga den, ingen sjunger den skönare och härligare än han. *dunk* Ja, det är så man smälter och exploderar på en och samma gång. Texten är helt makalös konstig, speciellt textraden..."vilar jag min panna mellan dina lår, detta är ett av dem sätt jag åtrår dig på..." Alltså den liggställningen..man undrar ju lite, är inte en av mina favoriter iallall, låter varmt och obekvämt. Men det är en cool text.

Och sen spelade dem " Varje gång jag ser dig känns det som om allting stannar till, och jag vet inte varför"
Ja, det är ju helt sant, det är ju precis så det känns hela tiden när man ser kalaspuffen och alla andra fina grabbar, men speciellt kalaspuffen.

Heja Sverige

I dag är det Sveriges nationaldag, det spelar ingen roll att vi är lediga, den kommer aldrig bli lika rolig som norges 17 maj, konstigt nog. Hade jag varit ledig idag hade jag unnat mig en sovmorgon, tränat tränat tränat, fysiken är väl stängt, men jag hade nog sprungit och tränat lite hemma. Sen kanske åkt till stranden och solat. Undra vad folk ska hitta på idag, hoppas dem är ute iallafall.

Konstigt nog går klockan väldigt långsamt idag, jag brukar alltid behöva väldigt lång tid på mig att göra mig ordning, men nu satt jag och data jättelänge innan jag beslöt att jag nog faktiskt behövde en dusch för att vakna upp ordentligt. Kan inte säga att det hjälpte så mycket, för jag är fortfarande trött i ögat. Jag skulle behöva nätter som var dubbelt så långa. Guu va skönt det är att sova. I love it!

Jag borde gå ner i tvättstugan nu när jag har lite tid över, behöver verkligen boka in en tid och tvätta massor. *suck* Känns sådär halvkul. Jag vill ha en egen tvättmaskin, men jag är osäker på om jag kommer installera den förrän dem har varit här och gjort stambyte nästa höst. Undra vad jag ska spela för musik i Ipoden på väg till jobbet?
Skulle behöva fila mina naglar idag, dem växer som ogräs, jättelånga och det är ganska opraktiskt och endast nödvändigt när man ska klia någon på ryggen och nä, jag har ingen att klia på ryggen förrutom syrran.
Undra vad familjen ska göra idag på nationaldagen?! får nog ringa och fråga sen när dem har vaknat och jag har rast.
Idag hade jag nämligen tänkt ta med mig mina mobiler till jobbet.

Jag har konstaterat att min andra rosa väska inte var av vidare kvalité eftersom fodret på insidan har gått sönder, samt att utsidan har börjat flagna så det ser ut som jag har rosa mjäll när jag har haft axelbandet på axeln. hmm dååligt. Måste jag börja köpa dyrare väskor?! Jag vill ha syrrans, den är fin.

Nä, jag får väl ta och packa ihop mig så att jag slipper att stressa som vanligt, så kanske jag hinner boka den där tvättiden iallafall. Jag återkommer nog under dagen med mera tankfulla inlägg.

Körpicknick

Kör som i sjunga. Jag har ju beslutat att sluta sjunga i kören, men fick en inbjudan till körpicknick i slottskogen med mina fina väninnor, däribland makane. Jag kom först såklart som vanligt. Var lite nervigt att parkera min rosa moppe med trasig sits på linneplatsen, den var lite för utsatt där. Och hade jag haft otur hade jag väl kommit tillbaka till en moppe utan sits och allt. Det gick bra, den fanns kvar med alla tillbehör efter picknicken.
Dem försökte övertala mig till att börja i kören igen, men det är svårt med jobbet och det är jobbigt med nya texter och det är svårt att läsa noter och det är besvärligt med stämmer och har jag en ledig tisdag eftermiddag och jag skulle ha så mycket energi att jag skulle orka göra något annat än att gå hem och sova så skulle jag hellre åka och träna...eller?!

Jag var jag var glad att jag hade tagit med mig syrrans picknickfilt, den är både fin och praktisk. Det blev en trevlig picknicken med Kubb. Jag och Makane var helt grymam, trots att jag bara spelat kubb en gång innan. Vi vann två gånger på raken, men sen bytte vi planhalva och förlorade tre gånger. Ja ja. sånt som händer.

Vi gick förbi bangolfen på vägen tillbaka, och alla var sugna på att spela golf, jag var kissnödig, det hade jag varit sen jag åkte från jobbet. Det kostade 60 spänn per skalle, ganska så dyrt. Problemet löste sig dock snabbt, då det var försent för att spela. Det kom två polisbilar körandes inne i slottskogen, en vanlig och en piket, satt nog en ruggit snygg polis i piketbilen vad jag kunde se. :o) Jag hade tyvärr inte gjort något olagligt och dem stannade därför inte och kastade in mig i piketbilen. Typiskt.

Är du lycklig nu?

Jobbrelaterat pirr har.. jag har tappat ordet, regerat känns fel, hela min dag iallafall. Började med att sätta mig och renskriva alla mina anteckningar från utbildningen igår, hann inte klart, utan duschade, skrev lite till, åkte ifrån mina mobiltelefoner och kände mig aningens bitter över att jag 1. inte njutit av det fina vädret idag, 2. inte hunnit varken träna eller springa. När jag kom till jobbet fick jag iallafall en liten energikick i form av en kalaspuff :o) *hurra* kola gillar.
Ingen ide att jag försöker omskriva och ha mig här i bloggen om sånt jag inte får prata om.
Men den här kola är på jakt efter något, som en lejonhona som söker av området.

Hittade ett ungt villebråd som jag inte hade haft något att sätta tänderna i, kände mig dock aningens konstig och gammal. Har jag helt släppt på mina åldersgränser nu, jag menar hallå han var studenten + 1 år, hur gammal/ung är man då..typ 20 år eller nåt, men han var fin, mycket fin. Det känns dock som att alla åldrar försvinner på jobbet, jag tappar helt känslan för hur gamla/unga folk är. Skamsen kola lustar ungt kött. Lämpligt nog hade jag mitt slampiga linne på mig, det som jag har här som pressbild. Brösten håller på att ramla ut och dem ser gigantiskt mycket större ut än dem är, väldigt djup urringning, jag gillar linnet men får lite panik, så jag måste ha mina lilla virkade/stickade?! sommarhalsduk på mig för att skyla min barm lite. Vi fick väl lite ögonkontakt nån gång. hi hi, bra att ha ett span till på jobbet.

Hade jag rökt, hade jag nog behövt gå ut och göra det på lunchrasten, jag har övervägt ett tobaksmissbruk, men inte ens den starkaste kärleken kan få mig att ta detta steg. För att dämpa min ångest gick jag till preem och köpte en leverpastejsmörgås och en brämhults ananas-mango smoothie. Såklart slank det även ner en kexchoklad i väskan, den ska jag belöna mig med när jag klarat av denna långa pirriga, lätt nervösa, ångestfyllda dag. Kexchoklad är bäst!
Vissa dagar är det bara så. Och nu utan Bella, mobiler eller kalaspuffar på jobbet, hur ska jag överleva 3 timmar.
Kanske kan lyssna lite på Christer, ligger två dagar efter.

Idag har jag mina nya fina vita supersköna dyra sandeler på mig. Tyvärr gick jag i mina svarta snygga, dyra, sköna sandaler som ger mig skavsår igår i slottskogen, försökte gå försiktigt och långsamt men hälarna var lite uppslitna idag, vilket gjorde att det blev lite problem att använda dem nya sandalerna. Men med sandalstrumpa, måste nog köpa några fler..och TEJP ha ha, mina plåster hade tagit slut, så jag tejpade hälen istället. Inte gaffatejp, men jag hittade lite idrottstejp som jag hade när jag hade stukat foten för ett tag sen. Det gick lika bra. Tejpade lite på båda hällarna och har trippat runt i fina små sandaler, nästan helt utan problem. Som tur är går jag inte speciellt mycket på jobbet. Bara till och från hissen typ och till toan och fylla på vattenflaskan och ner till preem då.

Uscha vad jag känner mig naken och ensam utan mina mobilisar, nu ligger dem hemma och jag har säkert hur många sms och missade samtal som helst på dem, trots att det i vanliga fall aldrig ringer någon. Men bara för att dem ligger hemma nu.

Kan nog lite lätt konstatera att den nya allergimedicinen kanske har hjälpt lite eventuellt. Fingrarna är dock trasigare än någonsin, tveksamt om det kommer finnas någon hud kvar på fingertopparna i slutet på sommaren.
O ja, jag blir sååå trött av allergimedicinen och allergin, iallafall kan man ha det som ursäkt för att man är trött och slö och vill sova hela tiden. snark.

Avamys mysigt

Avamys heter min nya allerginässpray. gulligt namn.
Allergiattackerna kommer i attacker, om vartannat känner man ingenting, men så kommer dem där perioderna när man inte tror att man ska överleva. Nu har jag iallafall ny allergimedicin, så vi får väl se hur det går.
Idag har jag nästan inte gjort något...Jag gick inte upp klockan sex och sprang, jag åkte inte till fysiken och var med på styrkeyogan klockan tolv, jag hann inte hem till aerobic med lars. Jag åkte och badade i Hovås med syrran, det var nog 18 grader i vattnet nu, ganska skönt och svalkande, för det var förbannat varmt i solen.
Sitter nu och väntar på att mölndal ska svalna lite så jag kan ut och springa en halvmil och sen kanske äta lite färskpotatis och sill. mums.

Kan någon hjälpa mig att klia mig i svalget

Förlåt att min allergi bara sprider sig in i bloggen som en löpeld, det är ungefär det som regerar min uppmärksamhet nu. Anledningen att jag tog mig upp kvart över åtta nu, var att det kliade i svalg och ögon så jag håller på att bli tokig. Nu sitter jag här och nyser och funderar på varför jag måste bli så allergisk i sängen när jag sover. Fast jag vet ju. Jag har pollen i håret och jag tvättar inte håret innan jag går och lägger mig, jag har gamla pollen på kudden för jag byter inte örngott varje natt och när jag har legat där i flera timmar och sovit och gnidigt mig mot alla pollen blir det till slut helt outhärdligt, dessutom sover jag faktiskt med fönstret öppet. Hallå, annars dör man av värmeslag och det gör man nästan ändå, halv nio på morgonen och det är 22 grader inne och 19 grader ut. Det är oerhört varmt. Undrar om det går att springa, hade varit skön att springa i skuggan i skogen. Undra om jag klarar att springa över huvudtaget, det känns som jag har käkat cement. Benen är så stela att jag knappt kan gå, jag har gryym träningsvärk efter söndagens träningschock. Men jag skulle vilja springa idag 5 km och träna på fysiken och gå på styrkeyoga och gå på Lars Aerobic, Lars är en av mina favoritledare, man blir så glad när man går på hans pass. Verkligen jättesugen och det var flera flera månader kanske över ett halvår sen jag var på ett pass.
Idag ska jag nog även åka med syrran till stranden och sola och bada lite, hon slutar tidigt.
Och sen ska vi käka sill och potatis :o) mums!
Moppen ska hämtas hem idag, pappa hade tydligen lagat den igår. jejj. Jag är förvånad, trodde det skulle dröja till efter semestern innan jag skulle få moppen tillbaka. Nu ska jag käka frukost.
Tjing

Attjo

Tur man gillar att nysa. Nysa och mysa, fast mysa är ju bättre.
Nu har jag varit på stämma eller årsmöte eller vad det nu kallas. Tycker att sånt är viktigt och intressant när man äger sin lägenhet. Tycker att det är riktigt mysigt att tillhöra en grupp människor sådär, kanske inte vara med och bestämma eller att göra min röst hörd, men att få vara med och höra vad som är på gång, och höra alla andra människor och hur dem tänker och gnäller och klagar på. Dem är så söta. Jag är ganska så nöjd och glad vad det gäller föreningen och jag tycker att styrelsen gör ett jättebra jobb och jag är positiv till alla förändringar som ska till, nya lås på dörrarna och bredare parkeringsplatser och badrumsrenoveringen. Fast den sa dem inte ett pip om idag.
Nu sa det stopp i blogghjärnan. But I'll be back.

Räkmacka och tårta

Jag trycker läpparna mot din hals, gråter du? du smakar salt. Kent kent kent. Men idag var det mest The Ark i lurarna på väg till jobbet. Samlade på mig härligt mycket pollen att jag knappt orkade jobba när jag kom in, snörvlade, nös och kliade i ögonen om vart annat. Fast nu har det stabiliserat sig, så det är nog inte fel att jobba hela sommaren. Ringde till vårdcentralen och fick inte träffa någon doktor som kunde laga mig, fick inte någon allergispruta som typ är det enda som fungerar utan skulle få massa fiffiga recept utskrivna på apoteket på ny allergimedicin. Jag har nästan testat allt. Jag tror jag hade en karta av varje sort nästan. Jag blir så trött av medicinen och allergin och dessutom har fingrarna börjat gå sönder iom att jag proppat i mig så mycket kortisontabletter. Inga fingertoppar kvar. Tjusigt som attan. Kan inte koppla ihop det med något annat heller. Är på lite gnällhumör låter det som. Måste kolla humöret.

Humör: hm svår att säga, trött varken glad eller lessen. lite lite kär. Men nånstans mittemellan. Kan ju bero på avsaknaden av skrutt på jobbet. Samt att jag råkade vara upp till efter tre i natt och pratade med en trevlig gosig mysig klubba. *me like* Men Bella är ju på jobbet idag iallafall. :o)  Imorgon är jag ledig, ska bli störtskönt. he he, skönt att jobba en dag och sen ledig en dag. jejj

Idag fick vi tårta på jobbet, det var ju snällt, ganska gott eller lite både ock, finns ju godare tårta, men det gick ner.

Efter jobbet måste jag skynda mig jättefort hem och direkt till vårat årsmöte som börjar halv sju, jag slutar sex. Bråttom bråttom och varmt som attan att cykla, jag kommer vara helt genomsvett när jag kommer dit. Det är säkert dövarmt i den där salen också. Men ändå intressant att kolla in sina grannar, tycker jag. Så jag är lite förväntansfull och intresserad, det handlar ju om mitt hus. Dessutom ska vi få räkmacka, mums.

nattsudd

Ja, jag borde gå och lägga mig. Ja, jag ska upp tiiidigt imorgon, typ klockan sju. Ja, klubba har lovat att ringa innan två.
Saker som går bra att göra men kan vara störande för grannarna klockan ett på natten, är t ex att diska. Det har jag gjort nu. Disk som jag skjutit upp och sparat och det kändes inte så trevligt att spara den ytterligare en dag och ställa sig och diska imorgon är man har lite smått bråttom.

Helgen blev delvis som jag hade tänkt mig kanske. Det blev ingen promenad i ängårdsbergen men det blev Indiana Jones på bio, det blev ingen löpning klockan sex på lördagmorgon, men väl halv tio, då var det tyvärr redan för varmt och det blev typ halva springa halva gå. men nu har jag en bana som är så nära in på milen man kan komma, 1,1 typ. Mer detaljer kommer senare när jag orkar pilla på Ipoden.

Jag har tagit årets första dopp i lördags i Hovås, det var väl kanske 15-16 grader i vattnet, friskt och lite småkyligt men jag hoppade i utan problem, även om det nu inte var så skönt och mitt ansiktsuttryck var lite ansträngt. Det var huuur mycket folk som helst på Hovås i Lördags, fanns inte en endaste parkeringsplats att tillgå. Och det låg folk överallt, även om det inte var så många i vattnet, så var det många som var där och solade. Lite glesare bland handdukarna var det idag på Askimbadet. Jag bade inte, det fläktade sådär lite halvskönt, så man blev aldrig så varm att man behövde svalka sig. Spela fia med knuff med Syrran och hennes lånebarn. Jag höll på att vinna när parkeringstiden för bilen gick ut,  så vi fick packa ihop. Spännande var det. Vem kunde tror att jag skulle vara så bra på fia med knuff. Sen åkte jag med dem hem och åt korv med bröd, det fantastiskt gott. Hann även handla lite på Netto, så nu har jag fyllt kylen med gott, bär och päronvatten. Och i veckan blir det färsk potatis, sill, ägg och gräddfil och gräslök. Mums mums.

Jag får ta och skriva mer imorgon. Nu ska jag försöka att inte klia sönder mina ögen.
Tjipp och hej

RSS 2.0