Röda ögon

Ghaa jag håller på att klia sönder ögonen på mig. så nu är dem fyllda med ögondroppar. Pust, snart dags att ragga upp en allergispruta tror jag, om jag ska överleva sommaren. Det är synd om mig. Nu har jag kollat på talang och lilltjejen vann, det var många som var bra och som förtjänade att vinna. Det blir alltid sånt antiklimax på såna här finaler, konstigt nog. Man bygger upp spänningen och sen faller allt pannkaka med taffliga programledare och man sitter där snopen och besviken och tom.

Nu ska jag fly in i flygledartornet i karibien och derigera lite plan, tills klubba kommer hem, eller tills han ringer iallafall.
Cleared for Takeoff!!!

Somliga tror att dem är starkare än andra

Också en väldigt bra Kentlåt som jag sjöng med i på väg till jobbet.
Tror ni att jag gick och la mig omgående när jag kom hem från jobbet, icke sa nicke.
Det blev en lång telefonkonversation och jag tror att några av samtalsämnena var bensinpriset och bilar och såklart nya flygspelet. Det är snart helg, det pirrar i hela kroppen, jag är skitlycklig av massa olika anledningar, det känns som jag lever och hoppar och skuttar. Väldigt vår och sommarkär idag. :o) Mysigt.

Det händer en annan viktig händelse i helgen, iallafall för Klubba och Kola som är flygplansnördar och nasanördar.
Discovery skjut upp imorgon, och det ska följas med noggranhet på Nastv såklart.
Ikväll är det Talangfinal som klubban ska göra, så det måste ju kollas på, såklart. Har ingen aning om vem som blir Talang 2008, har knappt nån koll på vilka som gick till final. Fast den där fina trollkarlen från stockholm som var så söt, han kan få vinna. Set eller nåt hette han kanske.

Det ska bli kanonväder i helgen, pappa ska åka och fiska?! öhm, ja dem som känner min pappa förstår min förundran.
Han brukar inte tycka om att kroka av fiskarna från kroken, kan man säga... Han är inte riktigt den avslappnade fiskargubben. Han kommer nog bara sitta o dricka öl. Hur som helst hade jag tänkt få moppen lagad på lördag eller söndag, med superlim och allt vad det innebär att byta gaswire, även om det känns aningen speciellt att ha gaswiren utanför gashandtaget, och jag gillar ju att sticka ut. Kanske tar och hänger på syrran o hennes kompis ut till havet och solar och badar lite, det lät så mysigt och skönt. Jag behöver sommaraktiviteter.
Jo, jag vet att jag redan har bloggat om vad jag ska göra i helgen, den där söndagspromenaden i skogen också och bio, men har fortfarande inget biosällskap och får jag inte det så skruttar jag i bion.

Nu ska jag bara sitta här och *mysa* lite och vara glad.

Varför får jag inte på mig dina blåjeans

Kent fortsätter att regera i huvudet och i Ipoden.
Responsen från gårdagens inlägg...var usel, noll kommentarer. Kära läsare.
Jag blir bara så avundsjuk på alla andra bloggare som får så många kommentarer. Men men, vill ni inte kommentera så vill ni inte. Kanske skriver jag inte så upprörande texter eller inspirerande nog att ni känner att det bara bubblar när ni läser. Jag skriver ju inte i huvudsak för er kära anonyma läsare utan för att jag själv har så mycket skriv i fingrarna och så mycket blogg i huvudet.

Idag kliade ögonen när jag vaknade, en natt sov jag med mössa på, tänkte stänga in alla dumma pollen i mössan, fast inatt glömde jag. Låg och gosade med mina pollen i kudden och kände mig döallergisk när jag vaknade. Min beräknade göra mig klar timme räckte inte riktigt och när jag sprang runt i grevens tid och fixade med grejer så det blev ingen cykel utan jag gjorde ett snabbt beslut att ta min trasiga moppe till jobbet. För att lindra allergin lite också, cyklar jag fylls ögonen av pollen och det blir så jobbigt. Med hanskarna gick det riktigt bra att köra trasig moppe. Och jag kom i god tid till jobbet och började flytta min grejer till mitt nya skrivbord mitt emot Bella. Flytten gick inte smidigt såklart. Litet telefonhaveri tog två timmar att fixa, men nu verkar allt ticka på som vanligt. Yeay.

Nu har jag lunch, ska springa på toa och hänga lite på Bella. Hinner faktiskt inte blogga mer. Baj.

Jag ger vad jag har

och ni ger ingenting tillbaks...

modiferad Lisa Ekdahl textrad.

Som högproducerande bloggare kräver jag nu lite kommentarer, vilka är ni förrutom Bella och Makane som läser, ni är ju inte så himla många men det är ändå runt tio trogna läsare om dagen. Ett litet spår kan ni väl lämna, så är ni gulliga.

Jag är typ dödstrött och har en dryg timma kvar på jobbet. Sitter och lyssnar på Christer och dricker lite blaskig varm choklad, måste ha i mig något så jag inte somnar. Jag kommer nog att gå och lägga mig ganska så omgående när jag kommer hem känns det som. Börjar ju tidigt imorgon. *jäsp* Jag ska byta skrivbord imorgon och bli bordsgranne med Bella *glad* Jag känner mig lite utanför på den platsen jag har idag, men jag har grym utsikt, så nya platsen har både för och nackdelar. Måste kolla när Bella börjar, hon brukar vara sen på fredagar.

Over and out.

Ryggen mot väggen

..tillslut äntligen stilla, en svår situation, jag visst har jag drömt om så länge nu.

Vi fortsätter med Kenttema. Fick som jag ville och dundrande Kent i Ipoden på väg till jobbet och allt kändes så där miserabelt underbart. Jag cyklade på bakvägen sjungandes med i Kentlåtarna, händerna utsträckta mot himlen precis som jag flög och min röda kjol fladdrade i vinden. Och för några minuter var jag fri som en fågel, flygandes fram, helt fri, från krav, förväntingar, mål, längtan. Fri att försvinna, fri att flyga. Sen kom jag såklart fram till jobbet och då kände jag mig inte lika fri längre. Men det är något speciellt med den skivan och låtarna och musiken, för när jag stod vi rödljuset vid Liseberg och väntade på att det skulle bli grönt, blev jag helt uppfylld av musiken, den fyllde varende tomrum i min kropp och jag kände mig hel och tillfredställd, medan musiken pumpade ut sin instrumentala slinga med trummor som pulserade i kroppen.

Jag borde sprudla av lycka, det kanske jag gör, om jag inte hade varit så trött och seg, för jag fick en rejäl och härlig injektion av "kalaspuff" tidigare idag. Jiises alltså, det är så man smälter, han är ju för skön. Mer detaljer än så får ni tyvärr inte, det är sekretess på dem, alldeles för avslöjande och privat för att babbla om i bloggen.

Vad skulle jag gjort nu om jag inte hade jobbat?!
Hm förmodligen suttit inne fast jag skulle velat vara ute, och spelat Tower som besatt.
Om jag hade orkat skära upp lite ananas och mango, mums det är ju för gott.
Skulle vilja åka o träna på fysiken,
Skulle vilja springa en halvmil med ipoden
Skulle vilja ligga upp på mammas och pappas altan och sola och läsa skvallerblaska
Borde boka ny tid i tvättstugan
Borde säkert städa lite, trots att jag lyckades slänga två påsar med skräp idag (pepp)
Borde köra förbi apoteket och köpa ut lite mer flour (hann inte det på väg till jobbet)
Sugen på att köpa dem andra skorna på skoaffären jämte apoteket, dem var sååå sköna, säkert skönare än skoskavsandalerna som plågar mig nu. Men jag ska vinna. Jag ska vinna!
Sitta på en parkbänk och äta glass.
Ligga i slottskogen eller i botaniska och filosofera med en trevlig prick, en kalaspuff kanske
Sitta på en utsikts/hånglarbänk i botaniska och beundra utsikten.. he he yeah right.
En klippa vid havet hade inte varit fel heller.


Cleared for takeoff

Ja, nu sitter jag här igen, inte i morgonrock men på väg till duschen, idag börjar jag, halv ett, det är ett tag kvar. Funderar på om jag ska ta en tur om mölndals bro på vägen och hämta ut lite nytt flour. Jag gick och la mig efter två i natt, hmm mindre smart men jag fastnade i Tower, tänkte att jag skulle testa en flygplats i Tyskland, bara två landningsbanor, det klarar man väl. hmm. Nja, alltså, det första jag gjorde var att sätta två flygplan i kollision på terminalen, så dem stod där mittemot varandra resten av spelet, jag försökte dirigera om dem, så att dem skulle backa och vända men dem vägrade. Det bara rasade in flygplan som jag skulle få iväg till ladningsbanorna, kom några också, men jag hade fullt upp att reda upp flygplansgeggan nere på terminalen så jag tog bara ner ett plan, resten strunta jag i. Det var rejält svårt, men roligt. Tanken var väl att jag skulle få in rutinen på dem vanligaste kortkommandon som Ctrl U - Cleared to land, Alt D - Contact departure, Ctrl 3 - Taxi to runway, Ctrl T - Cleared for takeoff. Det var dem som det blev mest igår. Bara mata och mata och mata, jag hade världens längsta kö till Runway 8R.

Jag är lite sugen på att spela igen, men det går aldrig spela en liten stund bara några minuter, man fastnar alltid i flera timmar, så det är farligt att dra igång innan jobbet.
Jag har en nedräkningsgadet som jag har hämtat från nätet, den räknade ursprungligen ned till Julafton, men det är ju lite deprimerande. Ändrade så att den räknade ner till helgen och det är 1 dag och 6 timmar och 5 min kvar nu. Ha ha, super. Jag förväntar mig en till tung på jobbet idag, Bella är inte där och Kalaspuffen jobbar som vanligt tidigt.
Min duschstång ramlade ner här om dagen, den är skitdålig, den satt där från början och är alldeles för kort och skruttig, den har suttit uppe mest av ren av vilja, jag orkade inte att klämma dit den igen. Jag har en annan duschdraperistång nånstans...nånstans..?! hm kanske i min källare eller syrrans.

Vad händer i helgen då?
Kanske kan åka upp till Ballis och få moppen tillfixad av pappa. En liten söndagspromenad verkar det bli på söndag, kanske man ska våga sig till gymmet också. oohh länge sen nu. Jag är lite sugen på en bio, jag har ju biobiljetter som snart går ut som jag måste utnyttja, kanske blir en indiana jones iallafall, nån som vill med?!
Nu är Ipoden laddad med all Kent jag hade hemma, he he det blir till att lyssna som attan på vägen till jobbet, bästa skivan är ju såklart VERKLIGEN, min första Kentskiva, jag lyssnade nästan sönder den, kunde alla texter. Den är impräntad i hjärtat, betyder så mycket från min ungdom. Gaah längtar.
Men när man är hemma så är det gamla Christer man lyssnar på även om det var Morgan som pratade igår, bra musik ju. Kramis

Luktlistan

Öppnade ett nytt postitblock idag och sitter och smygsniffar lite, klistret i nya postitblock luktar så gott. Ja, när ni nu ber så snällt om en lista till över kolas favoritlukter så kan jag ju inte motstå. Ni får en luktlista också.

Luktlistan

1. Killar, finns inget godare en sniffa en kille i nacket, han får ju gärna ha någon mysig manlig doft på sig, unviker helst tyvärr att sniffa på rökare :o( jag kan inte hjälpa det men det luktar verkligen inte gott med ciggisar.
2. Sköljmedel outdoorfresch
3. Nybakat bröd och bullar
4. Vårregn i skogen och på blöt asfalt, så mycket dofter frigörs och jag luktar tills jag blir helt yr i huvudet av allt syre.
5. Postitblock!
6. Skollim och spritpennor. Sniff sniff
7. Bensin, hatkärlek till denna doft..kan inte låta bli att lukta lite när jag tankar
8. Solariehud, ja det är konstigt lite hatkärlek till denna lukt också, den luktar så speciellt och egentligen inte gott, men kan inte låta bli att lukta på huden efter man har legat i solariumet. Konstigt fenomen.
10. Mat.. inte all mat, men nylagad god mat, lax kan ju lukta ganska äckligt tycker jag likaså kokt broccoli och blomkål, men grillat och kyckling luktar gott.


Jag vill ha min tunga där

..du är, så när att du blir våt, men så nära får ingen gå...

Jag har sinnesjukt tråkigt, jag vet inte ens vad jag ska blogga om. Jag har lunchrast och sitter och lyssnar på Christer såklart. Slutet på måndagsprogrammet som jag inte hann lyssna klart på hemma. En gammal god Kentlåt spelas och jag blev oerhört sugen på att lägga in samtliga Kentskivor i Ipoden. Den hade förövrigt inte laddat upp sig på batteri, så den fick inte följa med till jobbet. Så jag får cykla hem musiklös idag.
Tänkte att jag kanske skulle fortsätta med mina berömda listor, hade en ide om att jag skulle lista dem obehagligaste kläderna att ha på sig, men jag vet inte om listan skulle bli så lång. Ett som är säkert att först på listan blir nylonstrumpor.

1. Nylonstrumpor
2. För stora/små kläder
3. Stickiga stickade kläder
4. Kläder som vandrar och då framför allt underkläder som vandrar.
5. Smutsiga och blöta kläder

Yes, det gick ju bra. När jag ändå är på listhumör kan jag ju ta och lista mina favoritdrycker också.

1. Vatten, funkar alltid, bästa törstsläckaren
2. Hm mitt ayurvediska te, vata och pitta te.
3. Loka persimon
4. Brämhults jucier
5. På delad femteplats alla söta sliskiga läskedrycker och safter.
Godaste läsken är väl cola, hallonsoda, fanta pineapple och fläder, men det mesta med socker går ju ner tyvärr.

Jag ska väl plugga lite mer i min Towermanual, undra om jag orkar spela lite när jag kommer hem, förmodligen inte, jag är väl inte hemma förrän vid elvasnåret.

Det fattas nån

Bellas stol gapar tom när jag kommer till jobbet, hon borde redan har varit här sen länge. Men hittar inte henne någonstans :o( Visar lite senare att hon är hemma och sjuk. dubbletråkigt. Stackars Bella.
Jag gick från tandläkaren till jobbet, det är ganska bra bit, men jag hade lite tid att fördriva och pratade lite med Klubba samtidigt, försökte att gå försiktigt eftersom jag hade sandalerna på mig och det var ett riktigt eldprov att gå i 45 min i dem. Det kändes ganska okej även om fötterna är lite ömma och det finns viss tendens till skavsår, än är kampen inte över.

Världens finaste kalaspuff är på jobbet idag :o) mys mys mys. Tvyärr jobbar han såklart tidigt och går hem om några timmar :o( Så jag får väl försöka njuta nu medans jag kan, vilket inte är helt lätt. Nu ska jag läsa lite mer i mina Towermanualer så jag kan uppgradera mig till en ny flygplats snart... kanske i Tyskland eller Frankrike.

Hos tandläkaren

Ät inget på en timme efter flourlackningen. Okej.
Jag är ganska så nöjd med min nya tandläkare, han var ju ingen sexbomb direkt, men var inte helt fel heller. Lite besviken över att jag skulle dela honom med en tandsköterska och en tandpraktikant. Maxis och jag var alltid själva. Men Tandläkaren gör ju egentligen inte så mycket, för det är sköterskan som tar bilder också, sen kommer tandläkaren med spegeln och tittar och känner och drar lite och säger massa obegripliga tandkoder. B1 på 3an jämte 2an...och liknande. Och man vet inte om det är bra eller dåligt. Men tänderna fick väl okej, hade väl några hål på gång som vanligt.

Så nu blir det att skärpa sig med flour och tandtråd, måste få upp den rutinen igen, fick ett nytt recept på lite starkare flourgrejer. Jag ska börja med tandförsäkring och hamnade i kategori 1 som är den "bästa" och billigaste. Skönt.
Jättetråkigt bara att Maxis min tandhygienist helt har slutat?! why o why han är ju världens bästa. Nu ska jag ha en tjej som heter Patricia, jag blir genast misstänksam. Det var ju inte så att Maxis var så snygg men vi hade personkemi, han var rolig och snäll och det var trevligt att gå till honom.

Gomorron på er

Ja, jag sitter här i morgonrocken och försöker gnugga sömnen ur ögonen. Lyssnar på Christer måndag *mysa* Just nu en skön Håkan Hellströms låt. Christer spelar alltid så himla bra musik.
Försökte gå in på banken och fixa lite med pengarna, mamma vill ha lite, tänka kolla att det finns pengar till tandis också.
Men för första gången sen jag började med internetbank så gick det inte att logga in, mystiskt.
Jag har ätit frukost, havregrynsgröt med blåbär och köpt en ny gaswire på asiamotor.
Ipoden sitter på laddning, för batteriet var lite tomt. Nu är det väl dags att ta en dusch, tror inte att jag hinner springa nåt, ska vara hos tandis 1120, det är ju 1 timme och 40 min kvar, lite tajt. okej jag skulle säkert hunnit med en kort tur, men jag är alldeles för lat och det är så mysigt här med Christer. Jag skulle vilja åka till jobbet och mysa också, hm men jag måste vänta till halv två, typiskt. Jag hinner ju inte direkt göra något efter tandläkaren, vilken jobbigt tid, frågan är om man ska bry sig om att åka hem eller om man ska åka in till stan och vänta in sin jobbtid.

Det är stökigt på mitt skrivbord

Jag borde inte blogga nu för jag är trött och lite lessen. Jag blev trött när jag kom hem. Fast väldigt glad när jag började spela Tower och jag kunde så mycket och det gick ganska bra, fast det var väldigt lungt på Carribens flygplats princess juliana. Det var långt mellan avgångar och ankomster och tillslut satt jag nästan och somna emellan. Pratat med Klubba sen klockan åtta ungefär, vi har mest kollat på TV och pratat lite, fast på nåt olyckligt vis avslutades samtalet på ett mycket dåligt sätt. Därför känner jag mig helt lessen nu. Jag vill inte bråka med Klubba, men han var trött och irriterad och jag var trött. Ja ja, det blir väl kanske bättre imorgon.

Jag längtar efter en annan skrutt som bara får mig att skratta och le. Just nu känns bara livet aningens orättvist och trist. Förmodligen känns det bättre imorgon, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska ta hand om min förmiddag, sova sova sova, eller gå upp och springa lite. Hoppas jag blir pigg och orkar springa. Jag vill gå på bio med mina biobiljetter, men det finns inget direkt roligt som jag vill se, förrutom möjligtvis Indiana jones, i nödfall. Finns ju ingen som man kan på en tråkig film och hångla med heller. Det är ju bra eländigt, måste bara gå tillbaka till mitt förra inlägg och redigera hångellistan lite. Jo förresten, så mycket förmiddag har jag faktiskt inte för jag ska till tandläkare Paul imorgon. Spännande. (Hoppas han är snygg, hoppas han är snygg, hoppas han är snygg)  :o)
Jag ska dit runt elva nån gång. Så det hade ju varit perfekt om man hade orkat upp på morgonen och sprungit en halvmil eller nåt.

Det är stökigt på mitt skrivbord och på något sätt går det inte att städa, jag har försökt och stirra intensivt på sakerna och försökt flytta dem med tanken, men dem ligger fortfarande kvar helt orubbliga.

Dagens känslor

Dagens grundkänsla har nog varit kär, lycklig och glad.
Bikänsla...trött (sov ju bara fem timmar inatt och upp halv sex...lite för lite för en kola)

Och här kommer en lista av coola och sköna ställen att hångla på, utan inbördes ordning!!!

1. Första och mest utmanande i en bergodalbana, typ Balder eller Liserbergsbanan, i backen upp då, nedför blir det lite jobbigt. Flumeride skulle kunna funka också och pariserhjulet och tornet såklart. Liseberg med andra ord.
2. Bil, kan bli lätt obekvämt, eftersom diverse växelspakar och annat jox är i vägen, om man inte flyttar bak till baksätet. Bilen bör vara parkerad på någorlunda avlägsen plats, t ex en öde golfbana.
3. I skogen, helst i avsaknad på myror, på bergsklippan med utsikt över havet, ja det är så fint att man nästan blir religiös, eller på gräsmatta i botaniska eller slottskogen. Krav att det är soligt och varmt och långt till närmaste skuggiga träd.
4. Hemma, i sängen är en given favorit, skönt och bekvämt, soffan är okej, men min soffa är för liten och obekväm, jag har inget emot att få uppmuntrande kyssar när jag diskar heller, eller att bli attackerad i garderoben.
5. På terassen på jobbet helst i åskväder då, men går lika bra sent på eftermiddagen när solen ligger på.
6. När det är reklam på TV
7. I alla möjliga köer
8. När som helst och överallt nästan... Klart att det finns vissa ställen där hångel inte passar sig också.
9. Bio såklart, hur kunde jag glömma den, läskiga skräckfilmer som man inte vågar titta på, absolut bäst, eller nåt man redan har sett hundra gånger, eller något riktigt tråkigt rekommenderas.
Återkommer med en sådan lista en annan gång.

Oh du

Vad är det jag känner när jag ser dig
är det kärlek eller ren passion
av åtrå min längtan växer
åh jag orkar mer, jag väntar lite till...

Du, kan du komma och ta mig nu
Jag vill ha dig mera nu
Jag vet inte om du älskar mig
men låt mig få känna din kropp
och du får aldrig säga stopp
Jag vill ha dig mera nu, oh du. (refräng)

Kan du säga vad det är som bor i mig
och vad du väcker när du ler mot mig
kan inte se nåt hinder
inte heller något som binder
jag väntar lite till

Nu står du här mitt framför mig
och kan du känna hur jag smeker dig
åh åh åh om så bara med tanken
bara en kyss, åh jag orkar mer
jag väntar lite till

Visste att jag hade gjort en låt en gång i tiden som innehåll en liten kyss. Jag är LITE impad att jag kom ihåg hela texten i huvudet, annars har jag minne som en guldfisk när det gäller mina egna låtar. Fy skäms på mig.

Nu vill jag hem och spela nya tower och äta cashewnötter och annanas. NU!
Men det är en och en kvart kvar på mitt underbara jobb.
Cykla lungt!

Nya Tower

Varje dag när jag kommer till jobbet tar jag av mig klockan och lägger den på skrivbordet, den är så klumpig, gillar inte att ha den på mig, samtidigt som jag gillar den för att den är fin, men armbandet är alldeles för stort, snurrar bara runt på mina smala handleder. Hämtar lite varmt vatten och fyller på vattenflaskan, sätter båda telefonerna på ljudlöst och drar av en datumlapp från Dan Drake. 27 maj idag, och jag är förvånandsvärt pigg för att ha sovit så lite som jag gjorde inatt, kom inte i säng förrän efter ett. Det nya spelet bråkade jättemycket med min dator och Klubba var så duktig, han pillade och pillade tills han hade löst problemet, han är fantastisk, vad skulle jag göra utan Klubba?!

Nya Tower simulator, är dööööcoolt, längtar hem så jag kan spela, piloterna bryter tillomed på franska. Jättegulligt, och det kör omkring massa bilar på flygplatsen. Jag har tagit med mig manualen så att jag kan lära mig alla kortkommandon och hur man ska göra med alla inställningar. Tydligen var det ett ganska stort och tungt spel för min lilla dator som inte är någon speldator, och inte har något maffigt grafikkort i sig, men det måste ju funka ändå.

*lycklig*

Är så lycklig idag, jag helt glömt av att berätta om mitt moppehaveri jag hade igår. Inte pepp!
När jag åkte ner i garaget glad i hågen och skulle åka hem, satte mig på moppen och skulle rulla därifrån, så råkade gaswiren gå av. hmm Nog för att jag är glad i gasen, men så hårdhänt är jag väl inte. Vad att göra?! satt där och snurrade på handtaget en stund och ringde uppgivet till pappa och sa med ynklig röst att moppen hade gått sönder igen, det är inte första gången jag gör det samtalet. Börjar tröttna lite nu på att moppen går sönder stup i kvarten, speciellt eftersom jag la 1600 på service. Verkligen skruttigt. Pappa kunde inte laga riktigt, men han gjorde att den blev körbar. Vi drog ut wiren från handtaget så att man kunde dra i den och på det sättet gasa sig fram. Så jag körde hem med en hand på styret och den andra dragandes i gaswiren, det var lite annorlunda och spännade, lite svårt att styra gasen, men det gick bra. Jag kom hem. Men idag blev det cykel till jobbet.

"hej"

Det måste varit mig han hejade på, fast jag blev helt chockad, för jag gick ju runt i min egen lilla värld. Hans hej slog ned mig fullkommligen, pladask på golvet. Blixtar och dunder. Jag hoppades att det hördes tillbaka att jag sa hej jag med.
Helt inställd på att han redan hade gått hem satt jag och sura på toan och tänkte att han sa inte ens hej då, fast surade lite på skoj sådär, för varför skulle han säga hej då till mig, vi hade inte ens sagt hej idag. Sen gick inte mitt stora leende att suddas ut på hela resten av dagen. Jag älskar att man kan bli så glad av så lite som ett hej. Jag nöjer mig så, tack, ett hej blir bra.

Så mycket moln för alla möjliga solar idag, bara en liten solglimt här och var, men knappast så man blir tillfredställd.
Jag känner en hatkärlek till dem här förvirrade känslorna när man går runt och hoppas och längtar och ingenting är säkert eller på riktigt. Det är mysigt men samtidigt otäckt. Det finns så mycket förväntan och förhoppningar, samtidigt som allt är hopplöst. Hela livet känns som en bergodalbana, alla känslorna iallafall. Och det är ju underhållande, det är sällan man får tråkigt och det är en källa för skapande.

Igår gjorde jag t ex en ganska dålig låt, ha ha, jag tror jag ska lägga ner den, jag vet inte ens om det var en text eller refräng jag skrev igår, men det kom en liten melodi i huvudet innan jag somnade som jag skrev ner.

"Jag älskar *** la la la la la
Jag älskar *** idag..."  låten var lite sådär härligt ful, lite Olaolainspirerad.  Jag älskar lite småfula låtar, man vill liksom ta hand om dem och gilla dem för att ingen annan gör det. Det gäller framförallt mina egna låtar, som jag måste ta hand om, eftersom det är jag som har gjort dem. Mycket simpel och enkel, ändå hjärtlig och gullig. Men vem skulle jag nånsin kunna spela den låten för, säkert bara Bella.

(Ola gick ju inte vidare i Talang i fredags, det var ju ganska så väntat, men lite tråkigt ändå. Melodifestivallåten var inte riktigt lika bra som "dö jävla gubbe" men ganska kul ändå. Han är så söt.)

Imorse, minutrarna innan jag gick till jobbet så betalade jag alla mina räkningar, det är jätteskönt att betala räkningar, känns som en befrielse, fast jag hade önskat att det var färre, jag har skaffat mig ett så dyrt liv. hå hå ja ja.
Ikväll ska jag och Klubba köpa ett nytt flygledarespel, det är jättecoolt och snyggt och mycket bättre än Tower, jag spelade Tower igår, det var så mysigt och jag är sådär halvbra. Misslyckades lite grann med turbulensen och sen var jag tvungen att spränga två plan som inte kunde parkera ordentligt. Jäkla piloter, blockerar hela landningsbanan.

Jag måste kompensera mitt fattiga bloggande i helgen, så nu sprutar det bara blogg ur mig. bloggbloggblogg...

En drake till

Dan drake har inga ögon, undra vad han ser med, han ser helt blind ut.
Trötthet smittar, reslust smittar och tatueringslust smittar.
Jag kollade lite på.. om jag nu kunde stava till det där jäkla tatueringsprogrammet, men min hjärna verkar ha tagit semester.. ja ni vet säkert Majämi ink ;o) Jag vill göra en ny drake på skuldran kanske. Kanske Thomas drake som flyger, tycker att den är så söt, har den fortfarande kvar på min postit. Men jag gillar inte att tatuera sig planlöst, det måste finnas en djupare innebörd, som en belöning, eller en milstolpe i livet.

Draken på min högra arm, som jag ibland kallar Tekla, hon har inget riktigt namn. Tekla är ganska dåligt, men helt klart ett draknamn. Jag tatuerade mig när jag gick massageutbildningen och var helt kär i min tatuerade kompis Mari. MC Mari. Inte kär som man är i pojkar, men helt uppslukad i våran vänskap som var väldigt kort och intensiv. Hon höll mig i handen  och käkade apelsin medan jag plågade mig i en timme. Jag har aldrig ångrat draken, tycker den fortfarande är lika fin som när jag först såg den. Det är mysigt att ha den där, jag känner mig inte så ensam. Lite av en ny image, för när man är tatuerad så går det lite emot faktumet att jag är sååå snäll. Snälla rara flickor som min syster skulle aldrig drömma om att tatuera sig, för det är hemskt och fult och gör ont, dessutom fördärvar man sin kropp, hon skulle aldrig drömma om att tatuera sig.

Men jag har alltid var lite egen, varit en liten avstickare, tagit mina egna vägar. Gjort min tysta revolt genom att gå ur svenska kyrkan i gymnasiet för att jag tröttnade på prästernas eviga syndapåläggande i gudstjänsterna. Det finns inget syndigt i att vara en människa och leva sitt liv, varför ska vi be om förlåtelse för att vi finns och för våra tankar, det måste ju ändå varit "Gud" som skapat allt det där. Jag slutade inte tro på Gud när jag gick ur svenska kyrkan, det var mer så att jag började tro på min egen Gud och det som jag tyckte att hela kyrkorörelsen hade glömt av. Vad Jesus kom ner till jorden för att lära oss...KÄRLEK, allt handlar om kärlek. Inte dömma och fördömma, be om evig förlåtelse och syndapålägg.
Den som blev mest upprörd över att jag gick ur svenska kyrkan och tatuerade mig var... pappa?!
Jättekonstigt att han ens skulle bry sig men han är tydligen väldigt principfast i sina traditioner och konservativ, att allt alltid ska vara som det alltid har varit. Men dem gifte sig inte ens i kyrkan.

Mamma har alltid varit helt lugn i mina utsvängningar, kanske hade hon en gång samma drömmar och längtor som jag känner. Kanske är hon bara så tillåtande eller orkeslös att hon inte orkat bry sig. Vad hade det tjänat till att skälla och gorma på mig. Tydligen har jag alltid uppfattats som väldigt bestämd och envis. Orubblig i mina val. Det är inte så som jag har sett mig direkt. Tycker mest att jag är sårbar och påverkbar mot det mesta, när man väl hittar dem där svaga punkterna jag har. Ni vet dem sårbara portalerna, trycker man bara på rätt knappar så viker jag mig som en såndär trähund med tråd i, som man trycker in en knapp i botten och så slaknar den totalt.

Första draken handlade om självkontroll, att göra vad man vill och vad man känner för. Att ta ett steg i rätt riktning, att lita på sig själv. Att hit men inte längre, att klara av det omöjliga. Första draken var att börja definiera ut vem jag är och hur jag ser ut. Att våga och vara modig. Att ensam är stark för det mesta. Att våga vara ensam.

Blixtrar och dunder

Ny vecka, nya förväntningar, nya mål och nyklippta gräsmattor.
Det har varit så fint väder och soligt, det ska fortsätta, det är ju grymt skönt.
Men helt plötsligt blev jag så sugen på åska, det var så länge sen nu. Ett riktigt fint åskväder med blixtrar och dunder så strömmen går.

Vi står uppe på terassen, bara han och jag och kollar på blixtrarna som bildar fantastiska konstverk på himlen. Jag blir som ett barn på nytt och står helt paralyserad av blixtrarna, ögonen glittrar. Han håller om mig så gulligt med ena armen, jag känner mig trygg, trots att hela terassen vibrerar av åskdundret. Någon slår på vattnet och regnet bara öser ner, det som en vägg av vatten som skvätter lite in på terassen. Lika förtrollad som jag är av åskvädret blir jag förtrollad av han när han tar min hand och kysser mig mitt i en blixt. Alla mina drömmar går i uppfyllelse. Underbara åska, underbara man.

Men solen får gärna fortsätta att skina så länge den orkar, trots att jag sitter inne o kurar på jobbet.
På onsdag ska jag till tandläkaren, jag ska få en ny tandläkare som heter Paul, hoppas han är en snygg en, annars har jag nog ingen lust att gå. :o) Bättre med manliga tandläkare än kvinnliga, tror jag. Jag har bara haft kvinnliga fram tills nu, så vi får väl se. Imorgon börjar jag tidigt och jobbar dagspass, funderar på om jag orkar åka och träna efter jobbet, jag är lite sugen, kanske ska ta och packa ner träningskläder iallafall, det är ju liksom på vägen hem, bara att svänga förbi och springa lite på löpbandet kanske. Hade varit grymt skönt, eftersom jag lovat PT att jag skulle boka ny tid med honom nu, fast det var ju strax innan mitt mastodont arbetspass på flera veckor. Nu har jag ju helt tappat tråden om träningen, men det är ju bara att ta nya tag. Kanske en veckas detox till. Tycker att det är lite jobbigt att laga mat fortfarande, har inte riktigt hunnit ikapp i skallen med allt som ska göras och planeras för att man ska ha ett fungerande liv.

Som ett barn på nytt

Hej hopp!
Här är jag igen, efter en lång och intensiv helg, har det inte funnits tid och ork över för bloggerier. Men nu ska ni få lite alla mina små bloggläsare. Betyget på helgen får helt klart godkänt, hade jättetrevligt och mysigt. Åkte så mycket grejer på Liseberg igår, så jag minns inte när jag gjorde det senast. Bästa åket var såklart Balder, sen får jag nog säga att uppsvinget var en glad överraskning med pirr i magen som jag inte hade räknat med, det var en relativt ny åkatraktion som jag aldrig hade åkt innan. Vi åkte följande; Balder, Kanonen, Tornet, Höjdskräcken, Virvelvinden, Lisebergsbanan, Uppsvinget, Parisehjulet, Kulingen, Kållerado och slutligen Flumeride. Det var inte dåligt jobbat, men med alla köer och så, det var mycket kötid och lite åk, vi var där i säkert sju timmar eller nåt. Antal steg 16554. Slog brandmannen i en liten femkampsgen också. Den där när man sprutar vatten på bollen, jag är, om man får lov att skryta och det är klart man får, helt jäkla grym på Waterball. Jag slog brandis med 40 poäng tror jag. Men han var grym på att skjuta och det ville jag inte ens förlora i så jag la mig. Det var sjukt mycket folk på Liserberg som det alltid är. Därför man inte går dit så ofta och trängs.

Idag var vi i Änggårdsbergen och promenerade i några timmar, ner till Botaniska och fikade lite på gräsmattan och sen hem igen. Träffade en kopparorm/kopparödla i skogen, den var väldigt söt. Efter allt överskott av frisk luft i helgen, jag fullkomligen chockade min stackars kontorskropp och med långa promenader var både jag och fötterna helt slut när vi kom hem från skogen. Skulle säkert kunnat somna i soffan men jag vinkade av brandis och sen for jag upp till Balltorp och käkade lite morsdagfisksoppa. Mums, jättegott! Mamma fick resterna av mitt solrosbröd :o) i present.
Steg idag 16300 men det verkar vara stora problem med tappa.se, det går inte att logga in sig och rapportera sina steg. Illa! Jag sov verkligen gott inatt, efter eurovison så blev det bums i säng, somnade och sen vaknade jag inte förrän vid tio tiden. Mm skönt.

Jag tyckte nog att Ryssland var värda vinst, dem borde nämligen ha vunnit det året som Lordi vann eller om det var förra året som samma kille som sjöng igår, hade med en låt som var så himla bra med en tjej som kom uppdansande ur flygeln. Låten var ju inte lika bra igår men helt okej, mina favoriter var Frankrike, som jag har hört på radion flera gånger, hade ingen aning om att det var en melodifestivallåt. Tyckte att den var grymt skön och härlig. Blinda tjejen från Georgien var inte heller så pjåkig. Tråkigt att Sverige inte fick mer poäng, skönt att Grekland inte drog i från och vann, tyckte att deras låt var lite för "lätt" och poppig. Dessutom var det inte så länge sen som Grekland faktiskt vann.

Det finns faktiskt en sak som jag saknat sjukt mycket i helgen eller sak o sak, det är hon ju inte men att prata med Bella, undrar hur det går med detoxen. Längtat lite efter skrutten också, skönt att komma till jobbet imorgon, Jag och Bella har samma arbetstider både måndag och tisdag. Lyx! och jättekul. Nu ska jag sjunga lite tror jag och leta efter nåt bra att kolla på på tv, hittar jag inget finns det stor risk att det blir lite Tower tills kärestan kommer hem. Om han nu vill  prata med mig, tror att han är lite purken för att vi inte kunnat prata i helgen, så finns risk för att han ska hämnas lite nu och inte vill prata med kolan.


Solrosbröd och Christer

Vad passar bättre att göra klockan fyra när man väntar på att brödet jäser klart för andra gången än att blogga.
Känner mig riktigt produktiv idag. Jag vaknade nämligen klockan sju av ett intensivt kliande i ögonen, trevade mig upp och gjorde mig klar för tvättstugan, vilket betyder att man samlar ihop all smutstvätt och bäddar rent i sängen. Mys!
Sen hann jag käka frukost innan det var dags att gå ner i källaren och ladda två av tre maskiner, hade ganska lite tvätt idag, jätteskönt faktiskt, det hann nästan att torka.

På förmiddagen städade jag lite, fortsatte att dammsuga, jag började igår, men hann inte klart för jag var tvungen att åka till jobbet och prata lite i telefonen. När jag hade duschat och hämtat tvätt, dammat och dammsugit och diskat och allt sådär, kände jag mig redo för affären. Tog moppen till Sisjön och Coop. Det stod mellan Coop och Ica maxi på 421, men jag har inget icakort och kan inte blippa på ica, så det blev Coop, trots att ceasarsalladen är dyrare där,  dem har inga fina ananasar och.. ja nåt i den stilen.

Kom hem precis till Christer och det visade sig att det skulle bli en helt underbar eftermiddag med brödbak. Ja, bröden är ju inte riktigt klara, dem ska snart in i ugnen när äggklockan ringer. Passade dock på att massera in lite olja i min ekbänkskivor som såg väldigt torra och törstiga ut, nu flödar det olja högt och lågt.. he he, härligt. Vattnat blommor har jag också gjort, fast kom just på att jag glömt några, får ta ett varv till. Ja, nu är jag helt redo för besök, med promenader i skogen, lisebergsbesök och allt vad det innebär. Bring it on. Nu ska bröden in i ugnen. See ya

Go och gla'

Kexchoklad och cola light efter middagen, som bestod av chicken nuggets från preem och min spiskumminstekta vitkål med morötter. Ja, det här smakade bra. Jag älskar kexchoklad, är jag sugen på choklad så är det oftast kexchoklad min kropp vill ha, det är något i sältan i kexchokladen ihop med det söta och kexiga och chokladen. Till historian hör att när mamma var gravid med mig så levde hon typ på kexchoklad, så det är ju inte så konstigt att jag är helt galen i dem rödgula förpackningarna. Nu har jag kommit halvvägs i arbetsdagen, men det känns aldrig lika tungt att jobba sent när man vet att man är ledig dagen efter som annars. Det är lungt och tyst och skönt, allt det där mörka, jobbiga, deppiga är borta, bortspolat och jag känner mig som en fladdrande vårfjäril igen.

Visst finns det saker i livet som inte riktigt blev som man hade tänkt det, men det är ju också omständigheterna som har format mig och gjort mig till den fantastiska människa jag är idag. Visst finns det saker som jag önskar att jag hade, men jag kan lika gärna vara lycklig och glad över det jag har. Tänk bara, saker som jag inte hade för fem år sen ungefär; fast jobb, egen lägenhet, körkort och världens bästa vän. Ja, man borde vara grundglad, man borde verkligen må bra.
Ja, jag gör det nu, jag mår bra och jag skämms inte. Om några timmar börjar min helg och det kommer bli superhärligt.

Varför får man då dessa eländiga svackor då, när man blir helt ledsen och personlghetsförändrad och har gråten bakom ögonen.
1. Jobbat för mycket!!!
2. Lite PMS kanske, lite.
3. Detoxgudarna hämnades på mig för att jag bröt detoxen med biff, anka och lamm. Bää!!
4. Blev påmind om mitt ibland sorgliga kärleksliv.
5. Man måste må lite dåligt ibland, för att uppskatta perioder av välmående. Det krävs toppar och dalar för att utvecklas och leva ett fullkomligt liv.

Precis som vid flygkrascher och i haverikommisionen så är det inte bara en faktor som gör att ett plan kraschar utan det är ett samband av många olika faktorer som händer samtidigt, som en ond cirkel.
Japp så är det, tre timmar kvar på jobbet.

"Min sol varenda dag

Är jag din himmel ett litet tag.."

Soooovmorgon, jag älskar sovmorgon. Trots att jag inte helt kan slappna av när jag ligger där o gosar i sängen mellan nio och tio. Jag vill inte gå upp, men jag vet att jag borde, för det finns hur mycket som helst att göra.
Exempel på saker jag skulle kunna göra istället för att ligga i sängen:
Städa, diska, laga mat, handla, gå ut i skogen på promenad, åka och träna.
Jag låg och tittade på nyhetsmorgon, det var tråkigt men jag kunde inte sluta, zappade runt på tråktvn, den roliga tvn var inte ikopplad. *suck* orkade inte gå upp och switcha heller. Pallrade mig upp nån gång efter tio och började så smått försöka få i mig lite frukost. Vilket visade sig bli en fruktansvärd äcklig selleri/morotsjucie, det är alltså det värsta äckligaste som finns, jag höll på att kräkas, men ooo så nyttigt. Den där jäkla sellerin har legat i kylen sen jag fick detox på hjärnan för tre veckor sen. Den har legat där i kylen och hånlett åt mig i vetskap om att den är äcklig och nästan oätbar och olagbar. Vet ingen rätt som kan bli speciellt god med selleri. Jag hade det i en linssoppa nån gång, det var väl ganska okej o knaprigt. Men sellerijuice kära nån. Det är ganska roligt att göra jucie, bara stoppa ner dem i hackaren..drrrriiiuuusszz och nästa o nästa. Tog all selleri o två morötter. tjopp tjopp tjopp. Blev lite mer än ett glas äcklig jucie. Nä, nu ska jag inte köpa hem mer selleri hur nyttigt det än är. Jag vägrar. Blää!!!

Efter sellerijucien och några katrinplommon tror jag, var jag tvungen att byta smak i munnen och det blev två stekta ägg. Nu hade det gått så lång tid in på förmiddagen att jag inkräcktade på min lunch.. Började få lite bråttom.
Hade slängt in en potatis i ugnen, en bakad. Dem brukar ju ta några timmar på sig att bli färdiga. Tänkte äta den till lunch innan jag stack hemifrån. Ställde mig också och hackade upp resten av mitt halva bebisvitkålshuvud och morötter och massa spiskummin, jag älskar spiskummin, det är min favoritkrydda.. tror jag.. hmm eller näst.. måste nog göra en lista.

Kolas FavoritKryddor
1.Kanel mums, älskar kanel på havregrynsgröt, kanelbullar och kanel på risgrynsgröt. Luktar gott, smakar sött.
2. Spiskummin. Mycket god på vitkål, eller det är väl typ enda användingsområdet...
3. Kardemumma. Mm massa kardemumma när man gör kanelbullar, det blir gott.
4. Muskot. Ingen lasagn utan muskot. Svår krydda att använda i annan mat.
5. Citronpeppar, mycket gott till kycklig.. eller jag vet inte vad man har citronpeppar på annars. gott

Sen på delad 6'e plats kommer örtsaltet, salt, vitlökssalt, peppar o sånt jox som man kryddar nästan allt med.

Det är ju görfint väder idag, vad härligt. Synd att jag aldrig hann ut på förmiddagen, men jag njöt den lilla biten till jobbet, med The Ark i öronen, mycket bra mopedmusik, stort plus eftersom man inte hör det irriterande skramlet i framdelen på moppen. Solglasögon och rosa läppar, jag ser så lagom cool ut när jag står och gasar vid rödljusen.
Hör ni, jag börjar komma tillbaka till livet, det börjar pirra i kroppen.

Förväntningar in för helgen; ja, redan idag missar jag andra semifinalen av eurovision, jag som såg första, det var ganska underhållande, kollade med kärestan och vi satt och kommenterade alla kamerainsatser. Eller han mest och jag höll med :o) Jag såg både på tvn och datorn med viss fördröjning till datorn. Så missade jag nåt på tvn kunde jag se det några minuter efter på datorn. Jag ska lyssna på eurovision på radion ikväll hade jag tänkt, försöka iallafall. Måste ju ha lite koll på hur det går för perelli, men jag hinner nog hem till slutet.

På fredag imorgon alltså, så kommer Talang med Olaola, håller ju tummarna att han går vidare, världens skönaste trubadur *me like* undra vad han ska spela för låt. Jag har ju hört några från hemsidan. Men "Dö jävla gubbe" är ju helt klart favoriten hittills. På fredag ska jag även tvätta lite på morgonen, dammsuga lite, bädda rent och sånt trevligt. På eftermiddagen får jag besök av herr brandman som ska stanna hela helgen och vi har ett hårt schema.
Med promenad i änggårdsbergen, lisebergsbesök, skärgårdstur, massage och om det nu skulle börja regna så är det simhallen som gäller. Det blir fullt upp.

På lördag har vi Sommarkrysset, nu kom jag inte riktigt ihåg vilka artister som är med, men det ska bli fint väder, skönt för kärestan som måste jobba. Eller måste och måste, det är ju dökul att han får jobba. Pepp!
Ja, vi kan väl börja så. Fint väder utlovat i helgen. Skööönt att jag också äntligen får njuta. Säkert proppfullt på liseberg också. men men, det är det ju alltid.

Over and out

Jag tror jag lever

Igår blev det för mycket, kroppen orkade inte ta sig upp ur sängen, kände mig helt illamående och sjuk. Jag gick inte till jobbet, ringde och sjukanmälde mig. Jag sov länge och mycket, intensivt, sov sov sov. Som törnrosa, ville aldrig vakna.
Tillslut blir det för varmt och äckligt i sängen och man tvingas upp, jag var vaken, men låg forfarande kvar och zappade runt på tvn. Försökte få i mig lite mat, lite torr havregrynsgröt och hallon och ananas.

Idag är jag tillbaka till jobbet. Det var sovmorgon idag och jag började inte förrän halv ett, så jag fick sova ut ordentligt. Nu är det bara idag och imorgon innan min första lediga helg på evigheter, ska bli helt underbart. Bloggen har ju präglats av min trötthet och klagan ett bra tag nu. Så trött på att vara ledsen och nere och trött och orkeslös. Tror att det är en kombination av att jag inte hunnit med min rekreation i skogen, eller träning, och att jag får i mig ganska dåligt med mat också, väldigt lite proteiner, finns ingen ork till att ställa sig att göra storkok heller. Det blir som en ond cirkel, och nånstans måste den brytas.

Dessutom skramlar det i framdelen av moppen, jättekonstigt, känns som något sitter löst, skallrar som en jäkla skallerbjällra, muttrar och skruvar, slutar det inte måste jag åka och ta killarna i verkstaden i örat.

Jejj och Wee fick lisebergskort av jobbet idag. *lycklig* Kunde inte kommit mer lägligt. Jag ska ju gå på liseberg till helgen.

over and out

Jag har lite lunchrast kvar att blogga på. Kom på och har konstaterat att min syster fyller år på fredag, jag är världens usligaste syster som inte har hunnit, orkat köpa present än. Men när skulle jag egentligen hinna, jag jobbar ju JÄMT. Jag vet vad hon vill ha, men funderar på hur jag ska lokalisera denna present. En dvdskiva med yoga... hmm får ta moppen och köra runt lite på fredag efter tvättstugan.

Det har varit riktigt skönt att köra moppe nu sen den kom tillbaka och är nytankad, den går av bara farten och jag bara swischar förbi världen som en rosa fartrand.

Fick precis en banan i nacken och fick rysningar i hela kroppen, påminde mig om hur lättskrämd jag är, jag är aldrig förberedd och redo för oväntade attacker. Jag vet inte riktigt varför jag är konstruerad så.

Nu har den här jäkla muggen med juice stått här sen i fredags, glömmer alltid att ta med den till köket för att kasta den. Det är ju inte ens jag som ställde den där från början. Satans nedsmutsare.

never ending måndag

Det har varit och är en bra dag på jobbet, ändå längtar jag lite efter att komma hem.
Jag är mycket stolt över mig själv, då jag lyckades att både diska igår efter mythbuster, inkräcktade lite på smashlab med diskningen men jag var tvungen och idag slängde jag skräpet. Stor medalj till kola. Kläderna flyttade jag från sängen till pallen, det är ett steg närmare garderoben men ändå inte riktigt där än.
Jag vet inte riktigt vad jag skulle orka göra hemma, tror inte jag orkar ta ikea och gästsäng idag, det får nog bli imorgon.
Idag vaknade jag långt innan klockan ringde och var pigg, men vad skulle jag upp och göra halv sex?! nee bäst att somna och och utnyttja dem där få timmarnas sömn man får. När jag vaknade av klockan var jag trött, såklart. uff.

Bella har gått på lunch, jag har lunch om en kvart, typiskt och tråkigt, ville ju ha lunch samtidigt. Solen verkar ha försvunnit och molnen regerar, fast jag har ju en egen sol på jobbet :o) *mysa*

Söndagsfilosof

Vad är meningen med Söndagar? Hur mycket kul brukar hända på just Söndagar? Det är som en ganska tråkig dag som det aldrig händer något kul på. Dem flesta har redan börjat jobba i huvudet, eftersom det är måndag imorgon och man inte riktigt kan slappna av, eftersom man har en tid att passa.

Perfekta söndagar, är när man får sova exakt hur länge som helst och bara ligga kvar och mysa i sängen, kolla på film och bara hade gott. Eller att man går ut på en lååång promenad i skogen och njuter av det fina vädret, inte idag för det är mulet och kallt. Eller och och träna på en söndag funkar också. Eller åka upp och käka söndagsmiddag med mamma och pappa, funkar också.

Dåliga söndagar, jobbar man, eller måste städa hela lägenheten för att den ser ut som ett bombnedslag. Tyvärr har dessa två aktiviteter väldigt goda konsekvenser i både pengar och att man mår bra av att det är rent och snyggt hemma. Men det är ändå tråkigt om man inte har något gott minne från helgen att suga på, som man kan gå o minnas och mysa på hela söndagen. - det har inte jag.

Dumma svank, ska leta efter värktablett i väskan. Dumma huvud, den kanske hjälper både svanken och skallen. Dumma sega arbetsdag som aldrig tar slut...fast nu är det bara BARA en och en halv timma kvar och en kvart.
Kämpa kämpa kämpa.

Nästa vecka ska bli fylld av kärlek, eller hur. Mannen i mina drömmar ser mig med helt nya ögon och vi blir ett par innan klockan slår tolv på måndag förmiddag. UP kommer lägga  upp massa nya spelningar i göteborg bland annat på Sticky fingers inom en snar framtid. Jag kommer vinna massa pengar också. Vilken kanonvecka, jag kan knappt berga mig. Tjohej

en liten klagosång

Får man lov att klaga lite en söndageftermiddag.
Jag har ont i huvudet, ett resultat av att jag druckit för dåligt med vatten, åt frukost tio och sen inte lunch förrän halv fem. Förrutom en banan i mitten. Nu har jag lyckats förvärva mig ont i svanken och är i stort behov av lite kärleksfull massage.
Hemma hos mig har ingen diskat på länge, och det finns nu ett tjusigt berg av disk, som någon bör diska ikväll, för det luktar ganska illa. Någon måste även gå ner och slänga skräpet, så det så. Kläderna på sängen måste in garderoben. Fick äntligen bort tvättställningen imorse. Wee!!

Den här kolan är lite trött och menlös och orkar inte allt det där, hjälp mottages gärna.
Dessutom tappade jag mitt fina gröna granny smith äpple i köksgolvet imorse, så nu har det fått ett stort blåmärke, 2 blåmärken tillomed. Stackars fina goda äpple. Jag ska nog ta och blanda mig en grön drink nu, så kanske jag får lite energi, det är ju så mycket nyttigheter i den.

Jag vill verkligen gå hem och må dåligt nu, men jag ska hänga kvar i tre timmar till. Kan inte ens vara sjuk imorgon eftersom Bella och jag jobbar samma tider och det finns stor skruttchans på jobbet, och det kan man ju inte missa. Så jag efterlyser mirakel under natten så att jag vaknar pigg och utvilad, fräsch, motiverad, superpepp imorgon. Helst ska jag då ha hunnit ut på en långpromenad klockan fem innan jag åker till jobbet. Weee!!

*suck*

*suck* *pust* *suck*
Here comes the blogger. Ja, förlåt att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen i helgen.
Motivation, inspiration, pepp: 0 kolor
Humör: trött, utbränd, rastlös, uttråkad, vill ha leeeedigt.

Detoxen gick åt skogen i helgen, trodde att jag skulle fixa att sova borta och äta fin mat på hotell, det gick jättebra att äta, biff, ankan och lamm, fyrkantiga polentakakor och potatisgratäng. Det blev en liten efterrätt som väckte sockersuget i mig, dumt dumt dumt och bröd till frukosten som triggade kolhydratsuget. Kan nästan svära på att det var ägglossning i helgen också, för jag var sååå sugen efter diverse onyttigheter. Suget/begäret var så stort att min kropp fick sin vilja igenom. Inte så pepp och inte så stolt. Kan inte ens med att tala om för er vad jag festade på, på min lördagkväll.

Jag börjar väl hämta mig något idag och lunkade in i mina gamla havregrynsgrötsvanor, dock gav jag mig en rejäl sovmorgon till klockan klockan tio så hela matdagen blev rejält förskjuten. Första gången jag går till jobbet i mina slappa sköna träningsbyxor, kände mig alldeles för omotiverad för att klä på mig några mer seriösa kläder. Det enda som drog mig till jobbet idag var en gnutta arbetsmoral och Bella.

Jag är en usel person! Jag orkade inte gå och kolla/hoppa/sjunga med UP igår. Jag var så trött, jag orkade ingenting, inte ens diska och plocka undan tvätten, eller packa upp väskan. Lägenheten ser snart ut som ett bombnedslag.
Igår lyckades jag med konsten att installera min nya comhemdigitaltv, mycket skojsigt. Jag har hur många kanaler som helst och extremt lite tid att titta på dem. Hur detta ska gå ihop och hur jag ska kunna njuta av mitt enorma tvutbud i tre månader är för mig en gåta, men jag får göra mitt bästa.

Detox dag 18

Motivation, inspiration, pepp: 3 kolor
Humör: Trött, glad, utmattad
Vikt: hmm kan inte riktigt tänka, återkommer på den

7.00 Frukost
Havregrynsgröt med hallon och blåbär, gröna drinken

10.00 Mellanmål
2 smörgåsar från fredagsfrukosten och apelsinjuice

12.00 Lunch
Biff, med fyrkantig potatisgratäng, sallad och bröd. Vatten.

19.00 Middag
Anka, sparris och bröd (förrätt)
Lamm, potatismos och en svampbobformad polentakaka (huvudrätt) Mycket för fyrkantig mat här
liten fyrkantig kaka med mangoglass på, mums jättegod mangoglass, meeer (efterrätt)

Träning: Liten promenad i jakt på den perfekta brännbollsplanen som vi aldrig hittade. Steg runt 5000.

Detox dag 17

Motivation, inspiration, pepp: 3,5 kola
Humör: Förvirrad, ledsen, arg, trött, besviken, olyckligt kär, passiv, neutral, glad och kär.
Vikt: +0,4 kg totalt -3,8

9.00 Frukost, orkade verkligen inte gå upp.
Havregrynsgröt, banan o kanel, gröna drinken, frukt o fibertärning

10.00 Mellanmål
Inget

12.00 Lunch
Gröna drinken, vitkål, morot, broccoli, fänkål-wok och kyckling

15.00 Mellanmål
Gröna drinken, melon och hallon

18.00 Middag
Samma som till lunch fast utan gröna drinken, detoxdryck

20.00 Kvällsmål
1 äpple

Detox dag 16

Kaos, kaos kaos. Började bra men sen gick det åt skogen

Motivation, inspiration, pepp: ?! hm 3 kolor
Humör: Jag vet inte riktigt, trött
Vikt: -0,8 kg typ, totalt 4,2

8.00 Frukost
Havregrynsgröt hallon, gröna drinken och några riskakor

10.00 Mellanmål
Minnet tryter, riskakor och ett päron, cashewnötter om det fanns några kvar.

13.30 Lunch
Chicken deluxe med äcklig bönsallad på Mcdonalds. Iiiu skulle tagit ceasarsallad istället, såklart. Alltid lätt att vara efterklok.

18.00 Middag
Tipptoppglass, brämhults blåbärsjuice. Näringsrik middag?! Men väldigt gott och välbehövligt att kunna fira sin lilla ensamma lediga dag. Eller ett jag skulle fira och tycka synd om mig själv bara för att rättfärdiga att jag var värd en glass. Det var ju inte en sol ut, utan helt molning och då får man ju inte ens lov att köpa glass.

20.00 Kvällsmål
- Nada Masserade syrran istället, hade tänkt göra riktig middag med grönsaker i ugn eller en bakad potatis eller liknade, men jag var så trött, orkade inte och stod och strök tvätt istället.

Bäst och värst

Jag tog fullkomligt ledigt från allt igår, hade högt flygande planer för min lediga dag, men morots/sellerijucie och massa träning. Det blev inte riktigt så och jag lyckades med den sämsta detoxdagen hittills. Så jag tog ledigt från detoxen, men idag är jag på banan igen, det går tydligen bäst när man är på jobbet. Träningen pajjade jag fullkommligen genom att skaffa mig det där grymma skoskavet på morgonen. wee!!
Trotstar skorna idag, för jag tänker inte ge mig, det här ska bli dem skönaste skorna jag ägt och jag ska vinna. Tänker banne mig inte sluta använda dem. (3 plåster och sandalstrumpa och mer plåster i väskan, laddad för krig)
Motivation, inspiration, pepp: Pendlar hårt men nu är det nog nere på -1 kola
Humör: Ledsen, arg, förbannad, trasig, besviken och nere.

Fick tråkiga nyheter igår, jag vet inte riktigt varför det kändes som hela min lill lyckliga fantasivärld rasade samman, det är ju ändå sådant man kunde ha misstänkt men har slått ifrån sig och ignorerat och bortsett från. Jag vet fortfarande inte om jag ska tro på att det är sant. Bella sa att skrutten hade tjej. Jag dog. Jag har försökt resa mig igen och borsta av mig, tänka positivt och allt sånt. Jag menar herregud, det var ju inte ens så att vi skulle haft en gnuttas chans att bli ett par ändå, med alla omständigheter. Han är verkligen bara en trevlig fantasi som jag kan göra vad jag vill med.
Och hur kan man vara arg på någon som studsar förbi och säger hej. *smälter*
Så här kastas jag fram och tillbaka som en vante mellan alla mina känsloväggar jag byggt upp.
Och om vi ska sätta det i relativitet om hur viktigt det egentligen är, så resonerar jag så här.

Det värsta är ju såklart om någon i min närhet kolar och går över till andra sidan, så hemskt tråkigt. eller om det börjar brinna i lägenheten.
Det  näst värsta är om jag ramlar/skadar mig/blir sjuk så att jag inte kan jobba och träna.
Det tredje värsta är att min käresta skulle träffa någon tjej i Stockholm och dumpa mig, då skulle jag faktiskt dö på riktigt.
Det fjärde värsta skulle väl vara om Bella och skrutten slutade på jobbet, eller om jag fick sparken
Det femte värsta att skrutten har en skrutttjej.

Ja, så värst farligt var det ju inte när man har lite perspektiv på saker och ting, bara typ det femte värsta som skulle kunna hända i mitt liv. Tänk om man skulle vända på det istället.

Det bästa som kan hända, jag vinner massa massa, groteskt mycket pengar. WEEE!
Det  näst bästa som kan hända är att jag typ vinner tjejmilen. ha ha nä skojsade bara, men typ att jag går ner en massa och blir döläcker och alla killar kastar sig efter mig.
Det tredje bästa om kärestan friar och vi förlovar oss och skaffar massa minisar och att någon flyttar upp gbg till sthlm så vi kan bo lite närmre varandra
Det fjärde bästa helt själviskt och egoistiskt det här..ha ha skit i världsfred och bota alla sjukdomar, det fjärde bästa som skulle kunna hända är att skrutten slutar med alla dumheter och blir ihop med mig istället.
Det femte bästa, hmm femte bästa att jag får en rosa batavuscykel, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin helst i rosa SMEG.

aj aj aj

Det är inte sant, det kan inte vara sant. Det skulle inte hända. Jag har fått skoskav i mina nya sandaler, dumma dumma fötter. Ska jag inte kunna ha skor på mig som vanliga människor. Nu la ju tillomed extra pengar på riktigt sköna skor, och ändå händer det. Jag vet inte, det kanske var dumt att gå från frölunda torg till grimmered och hämta moppen, men dem skulle ju vara så sköna och klara av gång och sånt man brukar göra i skor. Nu har jag plåstrat om mina fötter, ska byta skor och dra en sväng till Kappahl i mölndalsbro och köpa nya onoppriga svarta capribyxor. Alla mina kläder blir på något mystiskt sätt väldigt noppriga, det är jättekonstigt. Nästa inköp blir nog en noppborttagare.

Nu är den äntligen hemma, servicen blev mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig, men ja ja, nu kanske den håller ett tag till. Jag fick ny hastighetsvajermojäng, den var dyr, ny slang och ventil i framdäcket..dyrt, nytt luftfilter inte så dyrt och ny framlampa inte så dyr. Surt men nödvändigt.

Min jakt efter mycket billigare kläder och nya svarta och vita leggings gick sådär. Hittade svarta leggings på  H&M för 100 spänn. Espri hade både svarta och vita för det exklusiva priset 200!!! Nej tack, även Sisters sålde enkla caprileggins för detta priset, hallå det är alldeles för dyrt för leggings, det ska inte kosta lika mycket som ett par brallor. Men leggings verkar vara hårdvaluta, för det var fasen utplockat överallt. Cinco hade jätteskönt material i sina leggings men dem var långa.. kanske köper ett par långa såna vita också, får se, kommer dock inte ihåg vad dem kostade.
Det var inte lika roligt att leta snygga vårkläder nu när moppen blev så dyr och jag måste spara pengar. Men jag har 50 kronor i blodpengar (värdecheck från droppen för blodgivning) som jag kan använda på kappahl och har även mitt mölndalshäfte så jag kan får ännu mer rabatt.

Idag blev det lite knas med maten, jag var väldigt otajmad, tvättstugan tar alltid så himla lång tid, och jag skulle åka till frölunda precis klockan tolv när jag egentligen skulle äta lunch. Hur tänkte jag då, när jag sa att jag skulle hämta moppen mellan tolv och ett. *suck* Hann ju precis duscha och hänga upp den halvvåta tvätten i lägenheten innan det var dags att missa första bussen som jag hade bestämt mig för att ta. Tidsoptemist tydligen. Jo, för att komma till saken, så fick jag ta till en nödlösning idag, när jag hade sprungit in på lindex och akutköpt sandalstrumpor till sandalerna, så att jag kunde gå överhuvudtaget, blev det mcdonalds nästa, klockan var väl runt 13 och jag var svinhungrig. Trots min glupska hunger stod jag och valde mellan en ceasarsallad och en chicken delux. Salladen brukar inte vara så himla god och ganska simpel. Det blev en chicken deluxe med bönsallad och cola light.  Men bönsalladen från gogreen var inte så god, go green som annars har väldigt goda produkter. hmm. skruttigt.

Igår när jag cyklade hem hände något mycket obehagligt. Något hade kläckts i mölndalsån, det var svärm efter svärm efter svärm med små flygande eländes djur och det smattrade mot ansiktet när man cyklade igenom svärmarna. Bläää, jag knep ihop läpparna för att inte riskera att svälja dem små krypen, när jag hade kommit en bit, jag cyklar ganska länge efter mölndalsån, men tillslut började klia nere vid brösten, jag drog ner dragkedjan lite och såg hur det kryllade små kryp på mina bröst.. iiiuue. försökte plocka bort dem medan jag cyklade, men hade mosats mot linnet också.. blää. Äckligt. Hatar kryp.

Mot vattenhålet

Jag tänkte att jag skulle gå upp på terassen på lunchen, det borde vara sol där, men det kanske blåser. Fast sen gick det upp en cyklist där som skulle byta om, så äsch jag bloggar lite istället och lyssnar klart på gårdagens Christer. Det är ganska dött här idag, inga kalaspuffar på jobbet. Eller jo, klart det är men inte på mitt skrivbord precis eller i närheten och då kan det kännas lite tomt och kallt. Jag längtar lite efter min tvättid imorgon, mina jeans är helt lösa, jag tror bara att det beror på att jag har använt dem så flitigt, kan ju inte vara att det är en efterverkning på mina losade kilon. Ja, det visar sig efter tvätten.

En styck kärleksdikt kanske

"Finns det någon som är så fin som du.
Finns det någon som är så jäkla fin som du.
Ett perfekt paket har sats ihop och åren har format dig fint.
Jag beundrar, jag dyrkar, jag älskar dig, som jag alltid gjort.
Även om kärleken har spretat och bytt objekt
Den är så sann och äkta och helt perfekt.
Finns det någon som är så fin som du."
 - J.B -

När det är lunch brukar det betyda halvtid, att man har gjort halva dagen och har resten kvar, man är på toppen av backen och nu går det bara nedför. Idag har jag mina nya skor, vi håller fortfarande på att lära känna varandra, synkar ihop oss. Inget skoskav än, men det finns vissa kanter som ska anpassa sig efter mina fötter.

Ser fram emot min middag också, men det är timma kvar, nu är det nog dags att gå och byta ut vattnet i vattenflaskan, det finns ju risk för att det har blivit gammalt på några timmar.

C U

Detox dag 15

Dagarna flyger iväg, hinner inte tänka så mycket på detoxen, det händer så mycket annat nu, framförallt mest jobb.
Motivation, inspiration, pepp: Dalade lite men nu är det bra igen 5 kolor
Humör: Glad, kär, lite lycklig, tillfreds med livet.
Vikt: -0,5 kg Jejj, eller -0,4 kg det var ju dumt att väga sig två gånger efter varandra. Totalt: -3,4 kg

8.00 Frukost
Havregrynsgröt och hallon, gröna drinken och fiber och frukt tärning

10.00 Mellanmål
Hårt päron, mums och några cashewnötter

12.00 Lunch
Sallad på, isbergssallad, gurka, morot, blomkål.

15.00 Mellanmål
Gröna drinken, äpple, riskaka

18.00 Middag
Sallad, samma som till lunch fast med tonfisk och avocado.

20.00 Kvällsmål
Frukt och riskaka

Träning: Cykling till och från jobbet, 1 timme totalt och 30 min träning med blossom.

Världens bästa tjej

Nu har det hänt igen, för andra gången sen jag började jobba här har inspirationen löpt amok och jag har tillverkat en ny låt. Jejj! Tyvärr kan jag ju inte sjunga den för er, inte ens skriva ut texten, då den skulle vara alldeles för utelämnade för en viss person om den personen nu skulle råka hoppa in kolabloggen. Men refrängen skulle jag kunna bjussa på iallafall.
Jag säger att jag tycker det är charmigt med galet dåliga nödrim, här är ett exempel.
Låten heter världens bästa tjej

Jag är världens bästa tjej må du tro, och våran kärlek ska gro

Jag ska diska, massera och klia dig på ryggen

När vi går på promenader viftar jag bort myggen

Jag kommer att vara det bästa som hänt dig

Och du kommer aldrig vilja lämna mig

Nä det grymt skönt när man får till dem där grymma rimmen som bara sitter som en smäck. Andra mindre bra men roliga rim i låten är keps och pepp, detaljer och ateraljer, blossa och krossa. Nu blev ni nyfikna va, ha, enda chansen att få höra den där låten är att komma hem till mig och höra mig spela den live. När jag väl fick till melodin, har jag spelat och spelat så fingrarna är helt ömma, man måste spela in sig på nya låtar, så att dem får rätt flöde och att melodin sätter sig.


Detox dag 14

Ja, då var dag 14 avklarad, exakt 2 veckor.
Motivation, inspiration, pepp: 4 kolor
Humör: Glad, tillfredställd, kär
Vikt: +0,2 kg -2,9 kg. Hm nu börjar jag gå upp igen?! Det var kanske inte meningen, tycker inte att jag äter så jätteannorlunda nu en vad jag gjorde förra veckan. Får väl skärpa mig lite till och hålla tummarna, på att vågen stannar nu och börjar rulla ner igen.

8.00 Frukost
Havregrynsgröt med hallon och kanel. Gröna drinken

10.00 Mellanmål
1 morot

12.00 Lunch
Sallad. (isbergssallad, gurka, avocado, äcklig majsblandning, olivolja)

15.00 Mellanmål
Banan, glömde ta gröna drinken. aj då

18.00 Middag
Jättehungrig, Samma sallad som till lunch fast med tonfisk i.

20.00 Kvällsmål
Jordgubbar och cashewnötter och 4 riskakor.

Träning: cykling till och från jobbet, 1 timme.

Nya sandaler ocn ny väska

Inte mycket aktivitet här idag, det har varit en del att göra på jobbet och annat som har fångat min uppmärksamhet, har haft fullt sjå i att spana och umgås med Bella. :o) vilket är mycket trevligt. Jätteskönt att ha en ny vän, som jag har letat och längtat. En sån störtskön tjej! *me like*

Nu ska jag låta amerikan idol stå på medan jag bloggar lite. Idag har jag gjort två viktiga inköp, nya sommarskor och en liten söt svart handväska att ha t ex när man går på UPkonserter och inte vill ha med sig ALLT. I väskan får det plats en plånbok en mobiltelefon och nycklar, det nödvändigaste. Den ser ut så här:

Den är perfekt för mig faktiskt, inga krusiduller, bara enkel och ren. Kostade 99:- på Åhlens.
Det andra viktiga köpet var ett par svarta sommarskor, jag var i akut behov av nya skor, jag hade bara mina smutsiga, vita sneakers, kändes inte roligt nu, speciellt inte till kjol och sånt. Dessutom gav jag ju bort mina vita sandaler till min moster för att jag fick så mycket skoskav i dem. Hon får leka Sally ett tag och gå ut dem, eller behålla dem. Dem här sandalerna jag hittade gillar jag jättemycket. Jag har aldrig hittat skor i den skoaffären innan, den är rätt dyr och jag är lite emot dyra skor. Samtidigt som jag har väldigt känsliga fötter och lätt får skoskav och jag passar verkligen inte i alla små ballerinaskor. Först var jag inne på Melinas och hittade ett par sköna skor som kostade 650, jag tyckte att det var för dyrt, speciellt eftersom jag hade glömt mölndalshäftet hemma.

Så jag tänkte att jag skulle kika på Din sko först och sen kanske köpa dem på onsdag när jag ledig och hade mitt häfte med mig. Hittade inget på Din sko, det var verkligen ont om snygga, sköna skor. Var inne en sväng på Åhléns och letade väska och tänkte gå ner till Cinco och kolla också, hittade inget där heller och tänkte bara gå in och titta lite på Roxys skor. Provade några par och dem var dyra, men sköna. Gjorden en snabb överläggning i huvudet och det slutade med att jag köpte ett par mycket snygga svarta sandaler, dessutom blev jag kär i ett par andra dyra sandaler som fanns både i vitt och svart, kanske köper dem i vitt när jag får lön om dem finns kvar. Det var ett hallelulejamoment när jag stoppade ner foten, så jäkla skön. Men det blev dem här med en med mjuk skön sula som man kan gå och stå i länge.
Dem ser ut så här:
i affären   hemma   hjärta
Det jag nästan blev mest kär i dem här skorna var hjärtdetaljerna i sulan, så gulligt och så Kola. Men dem är ju väldigt snygga och det finns plats för alla mina tår, dem är mjuka och jag hoppas verkligen att det inte uppkommer något skav, jag har försökt gå in dem här hemma en stund och det känns ganska bra. Dem kostade hela 699 kronor, men det kan det ju vara värt.

Anledningen till att jag kunde göra dessa fina nödvändiga inköp, var att jag fick gå hem tidigare, lite för tidigt, jag ville ju inte lämna Bella och skrutten på jobbet, så jag hängde kvar en stund, det är mysigt på jobbet när dem är där. Imorgon är Bella ledig, det är lite tungt, men jag har sovmorgon Jejj! Underbart och äntligen och välförkänt. Undra vad jag ska göra.. Kanske springa eller gå en promenad. Det tar fortfarande emot att cykla till fysiken och träna även om jag skulle behöva det. Men jag kommer vara helt slut när jag väl kommer dit, och dessutom lär jag få gå upp aptidigt om jag ska hinna. Nee.

En annan god nyhet är att jag ringde till Repairshop idag och fick höra att moppen var klar så när som en liten provrunda. Jag ska hämta den efter att jag har tvättat på onsdag. Ååå jag längtar, har saknat den så, även om det har varit skönt att cykla till jobbet och jag har fått röra mig och det är bra. Men fina lilla moppe ska komma hem till maj igen. *lycklig*

En tråkig nyhet är att jag pajjat min privata mobil, eller inte pajjat, men så här var det.
Jag låg och sov en natt, såklart, det gör jag ju nästan alla nätter. Under natten hände något och på morgonen när jag vaknade ville mobilen att jag skulle knappa in pinkoden! En pinkod jag inte kan! Inbillade mig dock att jag skulle pricka rätt och testade tre gånger och låste kortet. Jejj! duktiga Kola. Letade hela lördagkväll efter pin och pukkoder, blev lycklig när jag hittade lappen.. trodde jag. Det var en gammal lapp. APA. Så jag slåg in fel pukkod ungefär tio gånger tills jag hade låst simkortet totalt. *testa inte detta hemma* Ringde till supporten igår och testade simkortet i jobbmobilen också men det var så låst som det kunde bli. Kille nummer två på mobiltelefonsupporten var snäll och skulle skicka ett nytt simkort till mig, det kommer nog imorgon, så då kan jag börja använda min bedårande underbara telefon igen. Men mycket går nog förlorat med simkortet, bävar för det. Hoppas Bellas telefonnummer ligger sparat i telefonminnet inte på simkortet, annars får jag be henne lägga in det igen. :o/

Idag har jag mumsat på svenska jordgubbar, lite på gränsen till smaklösa men ändå väldigt underbara och nästan värda dem 40 spänn dem kostade på hemköp, köpte ny isbergssallad för den var slut, riskakor och en god ramlösa som det enda som jag får festa på typ. Mm har sparat den. Köpte lite goda naturella cashewnötter också, det är så himla gott. Måste få i mig lite mer protein, det har var väldigt proteinfattiga veckor.

Detox dag 13

Nu går vi in på tredje veckan snart, jag vet att jag har tjuvstartat lite med cashewnötterna, hmm. Med tanke på hur magen har mått dem senaste dagarna sen jag började äta wokgrönsakerna ska jag nog ta det lite vackert med mattilläggen. Ikväll blir det ångkokt broccoli och blomkål, snällt för magen.

Inspiration, motivation, pepp: 3 kolor, nu har det dalat lite, nu går det lite trögt, det svårt när man jobbar så mycket att man inte hinner eller orkar träna, skulle verkligen behöva ge mig ut i änggården och bara vara och tänka, rensa skallen.
Humör: 3+ Fortfarande lite för likgiltig, min euforiska lycka lyser med sin frånvaro. Saknar mina goa arbetskamrater som ligger hemma i hammocken och solar. Ja, inte alla men en av dem iallafall.
Vikt: Okej, litet bakslag +1,4 kg totalt -3,1kg

7.45 Frukost
Gröna drinken, havregrynsgröt och kanel, 1-2 katrinplommon, 1 frukt och fibertärning

10.00 Mellanmål
1 Äpple, royal gala, inte så himla gott, faktiskt. hmm

12.00 Lunch
Gröna drinken. Sallad från igår med lite dressing på.

15.00 Mellanmål
Gröna drinken och 1 banan

18.00 Middag
Ångkokt broccoli och blomkål

20.00 Kvällsmål
Hmm ?! ingen aning några katrinplommon kanske.

Träning: Cykel till och från jobbet 1 timme totalt. Hoppas att jag kanske orkar med en promenad, men det blir nog lite städning när jag kommer hem och det är ju också lite jobbigt. Hoppas verkligen att jag orkar.

Olaola

Dags för ett nytt inlägg, det är lunch på jobbet för mig. Jag har redan smaskat i mig sallad och gröna drinken. Nu sitter jag och lyssnar på Universals poplabs nya skiva, äntligen. Hur seg får man vara. Vi var ju där i fredags och stämpel i form av en syntargubbe har börjat blekna på handen och idag är det söndag. Men så är det när livet går i ett och det inte finns utrymme för något annat än, jobb och sova.
Jag har suttit och lusläst Olaolas sida på nätet, den underbara killen som var med i Talang och sjung "Dö, jävla gubben!". Så jäkla skön i allt han skriver och gör. Blir nog till att köpa lite skivor av honom också. En rad som jag ska ta med mig från hans sida i evigheter.

Jag är kanske enkel att få omkull
Men jag räddar världen för dina läppars skull.
- Ola Nilsson -

Fanastiska ord, känns som vi är väldigt olika och samtidigt väldigt olika. Det är ju helt otroligt vad det kryllar av underbara Olor överallt och dessutom ytterligare en Ola från skåne, jag kanske skulle börja samla. :o)
Önskar att jag inte var så olycklig över att sitta inne och jobba när det är så skönt väder och nästan alla andra är ute och njuter, önskar att skrutten var här, hoppas på morgondagen, önskar att jag slapp städa när jag kommer hem, önskar att min mobil hade vett att uppföra sig och inte låsa simkortet, grrr. Supporten sa att jag var tvungen att ta ut simkortet o testa i en annan mobil och se om det är telefonen det är fel på eller simkortet. tss precis som om det skulle vara något fel på min mobil, lite sliten är den men funkar utmärkt. Jag blir lite nervös över alla bilder och sms och sånt viktigt som ligger i telefonen.

Det är ju typ bara nästan tre timmar kvar innan man får cykla hem, lyx. Ut i solen. Skönt.
Jag kanske ska ta och uppdatera min detox också, man har ju ett ansvar till detoxgudarna.

Detox dag 12

Motivation, inspiration, pepp: okej då.. 3 kolor
Humör: - likgiltig
Vikt: Har ingen lust att tala om detta idag

7.30 Frukost
Gröna drinken, 1 banan

10.00 Mellanmål
1 päron, cashewnötter

12.00
Gröna drinken, 1 päron

15.00
Gröna drinken, 1 äpple

18.00 Middag
Grillfest hos kusinerna, hm ingen aning exakt vad jag ska äta, men sallad och grillad majs tror jag.
2 grillade majskolvar, uppdelade i små bitar, så det var lite för lätt att äta lite för många, sallad och tzatziki

20.00 Kvällsmål
Fruktsallad. OBS! Tog ingen glass eller grädde till.

Träning: En liten kort promenad på en kvart ungefär.

Åt nog ändå för mycket igår och magen mådde inte alls bra.

Besviken

Humör: uselt, ledsen, besviken
Inspiration, motivation, pepp: 0 kolor :o(

Nä, konserten blev inte alls vad jag hade förväntat mig igår, faaaasen. UP som alltid levererar på toppnivå, det gjorde dem igår också men det räckte inte fram. Det räckte inte fram på grund av att ljudet var så dåligt. *suck* Så många konserter och spelningar jag har varit på och aldrig aldrig att det har varit sååå dåligt ljud. Det var katastrof och jag började fundera på om ljudkillen var döv eller något liknade, det kanske lät jättebra där upp där han stod, men framme vid scen och på lite andra ställen i lokalen var det inte hörbart.

Basen var gigantisk hög och brummade och dränkte all musik, brummade så det gjorde ont i öronen, sångmicarna var för lågt satta så man hörde knappt Christer, fast han stod och kämpade och svetten sprutade så var han som i en avlägsen bubbla, som innanför en glasvägg eller känslan av att ha lock för öronen. Många muttrade framför scenen. Det blev en avslag stämning och inte alls som dem andra spelningarna, tillomed på filmfestivalen var det bättre ljud och röj. Vi framme vid scenen hörde mest oss själva sjunga, klappande händer och brum. Vi testade att ställa oss mitt framför högtalaren men ljudkvaliten var så dålig så det gick inte heller och man tappade helt den lilla känsla av röj som fanns två meter framför scenen. Vi ställde oss på en tom plats vid Hans, men då hörde vi bara hans monitor, alltså hans återljud i lite stämningsfullt ylande, nä det gick inte det heller. Så vi hamnade framför scenen igen, något avslagna försökte hitta känslan och dem gamla godingarna lyckades nästan nå fram.

Efteråt gick jag för att få min skiva signerad, försökte få fram till Christer att det hade varit riktigt dåligt ljud, men det gick inte riktigt att ha någon bra konversation där, han var lite splittrad och helt slut. Jag med, för jag började med att säga att det var dåligt, nej tänkte jag, så kan jag inte säga, nej musiken var bra men ljudet var så dåligt. Jag hörde inte riktigt vad Christer försökte svara. Vi koncentrerade oss på mitt namn och hur det stavades istället, nu ångrar jag lite att jag inte lät honom skriva Kola istället och att jag inte sa att det var jag som är massageterapeuten som skrev mail till honom när han hade kramp i vaden. Han hade säkert kommit ihåg det. Killarna var supergulliga och alla signerade min skiva, Paul och Hans är också jättetrevliga och mysiga. -Är det du som är Jessica? nu är den klar, sa Paul eller Hans minns inte riktigt det var lite rörigt. Jag frågade när dem började spela på fängelset, men det var det ingen som hade koll på. Jag måste dit och få revanch, jag ville ju hoppa i extas som jag gjorde på Sticky fingers, filmfestivalen och pustervik.

Ja ja, UP skitbra, ljudet uruselt, bättre lycka nästa gång. Inte så mycket man kan göra åt det nu.
Men tänk om det hade slutat där, min morgon har inte börjat så bra, och trots alla pepplappar som sitter på mitt skrivbord, så känner jag mig helt likgiltig idag.
Först att jag var tvungen att gå upp när jag ville sova, sen att det är asfint väder och jag måste vara inne hela dagen på jobbet, sen att min mobil hade haft konstiga saker för sig inatt och ville att jag skulle slå in pinkoden. En pinkod jag nästan har lärt mig men absolut inte kan, jag har ingen aning om var den där jäkla lappen kan tänkas vara, jag visste var den var när jag bodde på prytzgatan, men nu har den liksom kommit bort i flytten. Satan. Knappade fel kod 3 gånger, så nu vill telefonen har PUK-kod istället, och den kan jag ju absolut inte. APA. Lämnade skitmobilen hemma, tur att man har två, jag får så snällt klara mig på jobbmobilen idag. Jag har två bra ställen att leta på när jag kommer hem, men jag gillar inte att gå hemifrån med olösta gåtor. Den lilla kistan där jag har mitt pass, där i skulle jag kunna ha lagt den, men jag blev ännu mer ledsen när jag skulle ta fram den och insåg att jag inte visste var den var heller. Men hallå, vad är det med mig?! jag får spader. Jag ska leta lite i skrivbordet när jag kommer hem, bakom böckerna och värsta fall nere i källaren. Jag ska riva fram varenda jäkla liten papperstuss, koden ska jag ha och sen ska jag ändra den.

Dessutom, när vi ändå håller på att klaga, så insåg jag igår att typ alla mina kläder var gamla och slitna, noppriga, smutsiga och äckliga. Kul, att ha en sån sommargarderob. Jag saknade helt snygga vår/sommarjackor...bara en tunn jeansjacka som inte kändes rätt till gårdagens svartröda outfit. Hittade dock en gammal röd jacka som jag aldrig har använt för det är en sån, när-jag-gått-ner-i-vikt-jacka, som alltid har varit lite för liten. Den passade nästan nu, gick och stänga om man valde att andning inte var så himla viktigt, såg väldigt smal och liten ut i den iallafall.
Sen upptäckte jag till min förskräckelse att jag inte ägde en enda snygg svart liten väska. grr

Jag skulle verkligen behöva en ny sommargarderob och det mest akuta är:
En snygg svart skinnjacka, jag vill också se ut som sandy i greace. Fina sommarskor som är sköna och inte gör att man får skavsår. Snygg svart och rosa väska. Någon ny kjol och topp och lite nya leggings kanske.

Som om det inte var tillräckligt synd om mig, har jag nu fått skavsår i mina vita sandaler,trots att jag har en liten lossasstrumpa i och inga andra snygga skor som jag kan tänka mig att ha till jobbet, som passar till kjol och leggings.

Och toppen på isberget, ville lyssna lite på min nya skiva på jobbet innan jag började jobba, jag tror inte att det är sant!! Det finns inget cdfack i min dator.

Inte Kolas dag idag. Det ska till ett mirakel för att vända den.

Peculiar man

Peculiar man you humor me with your fantasy
Peculiar man you got this kind of special energy
And you capture me, in a blink of an eye

I can help falling, this love make med falling
I want to hear every word you say
to be around you, just to be near you
make me happy, make me smile

I like to have you under my roof an romance you
and maybe perhaps you like to romance me too
and you capture me, in a blink of an eye

Peculiar man you shake me up, you tremble me
Peculiar man when you are around I want to see
and you capture me, in a blink of an eye


Detox dag 11

Motivation, inspiration, pepp: 5+++++kolor!!!
Humör: Toppen, suveränt, underbart, fantastiskt.
Vikt: +0,1 kg totalt -4,4 kg

8.00 Frukost på jobbet
Gröna drinken, fruktsallad på hallon, blåbär och banan, en frukt och fibertärning

10.00 Mellanmål
2 plommon, detoxdryck

12.00 Lunch
Gröna drinken, wokgrönsaker från igår, detoxdryck

15.00 Mellanmål
Gröna drinken, 1 äpple, bara äpple ingen grön drink pga av möte

19.00 Middag
Wokgrönsaker + 3 potatisar och  1 morot, resten av alla cashewnötter

Det gick inte så bra idag till middagen, jag ville egentligen göra grönsaker i ugnen, tog 1-2 potatisar för mycket och var så hungrig att jag under tiden slukade alla nötter som var kvar i påsen, dessutom åt jag upp en matlåda med wokgrönsaker och borde varit tillräckligt mätt efter det. Det blev ingen kvällsmål och tiderna blev förskjutna, inte alls bra.

Träning: 19000 steg blev det + 1 timmes cykling


Det ligger i luften

Det ligger förväntan i luften, det luktar sommar, det är en helt fantastiskt dag. Jag mår helt oförskämt bra, nästan så jag skäms, det pirrar i hela kroppen. Anledningen, jag drömde massa konstiga drömmar inatt, varav det enda jag kommer ihåg var en sekvens där jag fick en puss av skrutten, helt oväntat och väldigt trevligt. Dessutom är det ju fantastiskt väder idag, så det vore ju synd att förstöra det hela genom att vara purken. Det känns som en sån dag man skulle kunna åka till havet och ligga på klipporna och sola med lite picknick i form av en god fruktsallad och massa roliga tidningar och en bra bok. Nä, det blir ingen strand idag, bara jobb men det behöver ju inte vara allt för tråkigt, nu är det bara tre timmar kvar tills Bella kommer. Ja, och det är ju fredag idag, då har man ju den där inbyggda fredagskänslan som alltid kommer, för att det är så skönt att det är helg, nu ska jag ju iofs jobba i helgen och det ska bli kanonväder, men jag tänker försöka lossas att jag inte jobbar, så kanske det går bra.

Men den viktigaste händelsen idag är UNIVERSAL POPLABS releaseparty på nya skivan. IIIiii bara typ 13 timmar kvar tills vi står inne och hänger på storan och lyssnar på blipblopp. Jag vet tillomed vad jag ska ha på mig! Det blir min rödsvarta klänning som jag köpte i julas, liksom röd botten och svart spets ovanför med ett sidenband under bröstet, den passar perfekt till syntarfest, till det blir det nog strumpestövlarna med mjukt skaft, dem är skönast och bra att hoppa i. Det ska bli så himla kul. *längtar*

åhåh nu skruttade precis en skrutt in på jobbet. *lycklig* nu vibrirerar jag snart upp i upplösningstillstånd av glädje. Kan tyckas att jag är aningens lättroad och lättpåverkad, men låt gå, det är ju ingen annan än jag som tar skada av det, förrutom dem som inte tål människor som ler då. Stackars dem.

Total vändning

Bloggbomba, stackars mina tappra läsare, ni får mycket att läsa.
Vem kunde tro att en halvtimme upp på taket på lunchen kunde lösa alla mina problem...nästan.
Jag satt där i en solstrimma och njöt med Marie Lindberg i öronen, det fläktade lite där uppe och det var lungt och skönt, hela golvet var täckt med gamla fimpar. *äckligt* där får man ju inte röka heller. ajabaja.
Innan lunchen ville jag försöka att ta mig härifrån tidigare och hade gjort upp en snirklig plan.
Men när jag kom ner från taket eller terassen, så hade Bella kommit :o) Ja! äntligen och det blev en dubbeljackpot också faktiskt. *lycklig* Nu vill jag inte alls gå hem, kanske inte ens när jag slutar, fast det måste man ju.
Jo, det ska bli skönt att gå hem klockan 18 idag, Men varför varför varför, ska jag jobba tidigt när alla andra jobbar sent och tvärtom. Grr..
Nu ska jag le resten av dagen, jag har världens bästa jobb och världens gulligaste arbetskamrater.
Humör: Euforiskt lycklig, kär, fantastisk...fasen vad lättpåverkad jag är. Jag borde vara med stabil i mina känslor och mitt humör.

Detox dag 10

Halvtid nu va, 11 dagar kvar. Det går ju bra, känns skönt.
Motivation, inspiration, pepp: 4 kolor! känner mig lite trött o nere idag, vill bara ligga ute i solen och sova.
Humör: *suck* sol där ute o kola inne. Känner mig som ett instängt djur som bara jobbar. Blev lite glad över att vågen idag passerade ytterligare en viktbarriär och jag började beta av ett nytt kilo. Annars känner jag mig tyvärr kanska likgiltig idag istället för den där euforiska lyckan som jag letar efter.
Vikt: -0,4 kg totalt -4,5 kg om jag inte minns fel. oo snart första femman gjord.

8.00 Frukost
Gröna drinken, havregrynsgröt, frukt o fibertärning.

10.00 Mellanmål
Gröna drinken och 1 päron

12.00 Lunch
Gröna drinken och en morot...fattig lunch, men jag hann inte fixa mer, har inte så mycket grönsaker kvar hemma som man kan äta råa.

15.00 Mellanmål
Gröna drinken och 1 äpple

18.00 förmodligen lite senare eftersom jag slutar 18.00 - 20.30
Lite wokade grönsaker blir det nog, purjolök, zuccini och findus wok, gör nog mycket så jag kan ha flera dagar.
Några cashewnötter, naturella och en liten påse med nya goda nyttiga rotfruktschips, shit vad goda. Bravo Hemköp! mer sånt, det ska nog bli mitt favoritsnack på helgerna.

20.00 Kvällsmål -inställt
Ambition: Morots och sellerijuice, smakar unk men är farligt nyttigt. Om jag bara kommer till affären och fått köpt nya morötter och gurkan är också slut och lite mer potatis.

Träning: Cykling till och från jobbet sammanlagt 1 timme.

Funderingar

Alarmet ringer på telefonen, jag vill inte gå upp, men gör det iallafall, för att jag måste. Jag funderar hur jag ska orka hela mitt monsterarbetspass för jag är inte ens halvvägs än. Strålande solskensväder idag med, duschar och gör mig ordning. När jag kom hem från jobbet igårkväll/natt gick jag raka vägen till sängen och la mig, kollade lite på tv och nu är jag på väg dit igen. Funderar allvarligt på en liten madrass under skrivbordet. Nä, varför ska jag klaga och gnälla, det här är ju ändå frivilligt och förhoppningsvis får man lön för mödan, det är bara att bita ihop, ihop ihop, jag är stark och envis, jag klarar det. Kroppen värker efter milen igår, benen är tunga och vänster knä gör lite ont för ovanlighetens skull, det var ju höger jag hade problem med. Ingen fara, kroppen får vila nu när jag jobbar som en gnu, och cyklingen gör inte ont för benen även om det var lite spagetti igår när jag cyklade hem.

Moppen har inte hört av sig än och jag börjar sakna den, det tråkigaste är att även om dem skulle ringa och säga att den var klar, så hade jag inte kunnat hämta den förrän nästa vecka pga mitt arbetsschema.
Varför skulle jag välja att jobba så mycket nu när det är sånt här kanonsommarväder. Imorgon händer det iallafall något skojsigt. Då är det dags för releaseparty på Storan med Universal poplab, åh vad jag längtar. Jag kommer nog vara trött som bara den på lördagmorgon när jag ska till jobbet, men det är smällar man få ta. Det är dem ju värda tusen gånger om.

Ytterligare en dag utan bella på jobbet :o( ingen endaste liten skrutt här heller än...hur överlever man?!
Man tänker mycket när man cyklar till jobbet, lite mer än när man kör moppe faktiskt. Och så ser man så många saker också, t ex 2 stycken unga killar i kavaj cyklandes (är det bara jag som blir svettig av att cykla?!), en byggarebetare som var ute och rastade en väldigt liten gullig hund (såg ganska så konstigt ut), en ung kvinna med en liten handväska med guldkedja på som gick och viftade med sin cigg.

Jag tänkte på den tysta motorvägen, vilket är cykelbanan som går längs mölndalsån i Gårda, är man fotgängare ska man akta sig för att gå i cykelfilen. Det är så gigantiskt många som cyklar, så det känns som nån slags cykeltävling. En annan dag när jag cyklade till jobbet stod det en man vid lyckholmsfabriker och spelade saxofon medan några andra gubbar höll på med en båt i mölndalsån. En annan dag när jag cyklade hem från jobbet såg jag en andpappa som stod på ett av rören dem har lagt ut i ån i Gårda, stora svarta rör, vet inte riktigt varför dem lagt ut dem. Men andpappan såg väldigt rolig ut när hade klättrat upp på ett av dem och beskådade sin lilla värld från en lite högre platå.

Sol = Glass

Jag sätter mig på trappan till garaget, det finns fortfarande lite sol kvar där, lägger jackan på stenarna, det blåser alltid så mycket där, attans att hårbandet ligger där uppe. Öppnar min lilla matlåda som är helt grön inuti om man bortser från blomkålen då, den är ju vit. Har fullt sjå att hålla borta håret från munnen. Det är en del aktivitet i området, dem som har har jobbat sent är på väg hem, några som har rast går till preem och köper glass.

Det är precis som om vi är hjärntvättade och programerade att så fort solen lyser så belönar/firar vi med att köpa glass. Precis som solen gör det okej, oavsett om det är varmt och vi behöver svalka oss. Är det sol ute, då ska vi äta glass, så det så. Nä, jag är inte speciellt sugen på glass nu, jag har ju min goda gröna sallad. Jag har ätit många glassar i solen, jag vet hur det smakar och det är en kort tillfredställelse. Min sallad är en lång tillfredställelse, den kan jag njuta av nu och många många dagar framåt.

Det tar ungefär en kvart att få i sig alla blad och gurkor och avocadobitar, solen har vandrat vidare på gångvägen och jag går in igen. I dag har det inte varit någon höjdardag på jobbet, den är iofs inte slut, men jag har svårt att tänka mig att något skulle vända den. Inga roliga arbetskamrater att prata med idag, skrutten är inte här heller :o( Nä, det är ganska dött. Huvudvärken efter springet håller fortfarande i sig och jag börjar bli lite sur på nya plattformen som inte efter snart två timmar har lagt ut mina nya inlägg på bloggen, utan dem ligger istället här inne bara. *suck* Ska det vara så här?!

Dessutom är mina byxor förstora, imorse tänkte jag att det nog skulle gå bra ändå, skönt att dem sitter löst och så, men det känns inte alls bra, dem sitter knappt uppe och det lilla skärp jag har en prickig scarf som följde med. Ja ja, får väl ge bort dem till mamma, jag har ju mina röda träningsbyxor med mig i väskan också, eftersom det blir lite kyligt på kvällen när jag ska cykla hem. Jag passar ändå inte speciellt bra i capribyxor, blir ju så kort då, kortare än vanligt. Tror inte att jag har använt dem speciellt mycket, hoppas att mamma kan ha dem.

Detox dag 9

Dagarna rullar på och jag är snart halvvägs in i detoxen, känns fortfarande bra. Just nu har jag dock lite huvudvärk pga av att jag sprang över en mil i förmiddags och inte har hunnit fylla upp mig med allt vatten jag svettades ut eller nåt. Det är min teori iallafall, för den kom efter det.
Motivation, inspiration, pepp: 5 kolor! I mitt tempo bränner jag väl snart in i motionsväggen.
Humör: Glad, lugn, tillfreds...instängd

Vikt: -0,2 kg Totalt: -4,1 kg

8.00 Frukost
Gröna drinken, fruktsallad i forma v annanas och hallon, frukt och fibertärning.

10.00 Mellanmål lite senare snarare emot 11.00
Gainomax efter att jag sprungit, måste ha energi snabbt.

12.00 Lunch lite försenad mer åt 12.30
Hade lite för mycket adrenalin i kroppen efter springet och för att jag hade bråttom till jobbet, kunde inte riktigt slappna av, men fick i mig Gröna drinken och ananas.

15.00 Mellanmål
Gröna drinken och 1 banan

18.00 Middag ute på garagtrappan i solen.
Grönsallad innehållande; isbergssallad, gruka, avocado och blomkål, olivolja och citron.

20.00 Kvällsmål
1 Äpple

Träning: 1 timme cykling fram och tillbaka från jobbet. 1,30 timmes löpning. Det blir bra resultat på stegräknaren idag


Lång lunk

Solen skiner, det är lite för varmt för att han tröja på mig,  men jag måste för annars har jag ingenstans att göra av min nycklar, dessutom hoppar hörlursladden runt på ett irriterande sätt. Jag tänker; måste springa när det är lagom varmt ute. Nu var det väldigt skönt och varmt, perfekt väder för löpning, men kanske skulle jag gett mig ut lite tidigare på morgonen. Känner på skorna, dem känns bra, bra köp, det här kommer funka, jag lunkar sakta fram på vägen jag har tänkt ut ska vara ungefär en mil som är mitt mål. Det är ganska tungt men jag tappar inte lunken en enda gång på vägen, stannar inte upp utan fortsätter envist, jag ska klara det här. Skillnaden mellan att gå väldigt fort typ 5-6 km i timmen och min lunk som ligger på 6-7 km i timmen, fast mest på 7 skiljer sig inte så mycket, men det känns som jag springer, så jag fortsätter.

Efter halva vägen blir jag väldigt törstig, munnen liksom klibbar och igen och salivet känns torrt och jobbigt, jag längtar hem efter flera liter vatten. Jag känner efter noga i kroppen hur det känns när jag springer. Hur känns det i höger knä som alltid brukar bli lite överansträngt och göra ont. Ja, det känns ju, men inte så farligt, har lite känningar i höfterna också, dem känns stela och knyckiga. Jag önskar så att jag flög fram och kände mig lätt, men jag tittar ner på skuggan i asfalten och ser hur tungt den lunkar fram. Nu ska man även tänka på att jag springer med en kroppslig rygga på ca 15 kg, vilket tar bort hela flygkänslan, det blir nog bättre när jag kan hänga av den.

När jag springer förbi åbro industriområde spränger jag plötsligt trumhinnorna, det finns en låt i spellistans om är mycket högre än dem andra, det är min nintendolåt, jag spritter till i hela kroppen och rycker ur mig propparna, hinner inte stanna och sänka just på den här låten, så jag springer med hörlurarna i handen, och den där jäkla låten är ganska lång, för jag kommer en bra bit upp på bron över stora vägen innan jag kan plutta in dem i öronen igen. phu, nä klart jag inte sprängde trumhinnorna, men det kändes så. Synd för det är bra låt annars. Kom ihåg; Ta bort låten från kolas låtlista.

Jag springer där och tänker på vad man ska tänka på för att springa bra, är det den rullande foten, långa steg, upp med bröstet, spänna baken, upp med huvudet. Funderar även på hur långt jag har sprungit, lite besviken för min PT i skon inte talar om för det för mig, men det är nog bara för att jag har grundläggande träning inställt. Nästa gång ska jag ställa in 1 mil eller 5 km, då tror jag att han är mer pratig. Efter jag har kommit fram upptäcker jag att man kan få status om man trycker på mittenknappen. Bra att veta. Vi håller ju fortfarande på att lära känna varandra. Hoppas bara inte att det är mindre än 1 mil, för jag har verkligen tagit i och sprungit långt idag, klart att man kan ta en sväng om Balltorp och Rävekär om det skulle behövas. När jag springer förbi Mölndalsbro får jag äntligen en klocka, den är ungefär halv elva, jag har sprungit i en timme. Pust. Snart hemma.

Glad och helt slut stannar jag upp i skuggan och knappar febrilt på Ipoden efter att ha slängt av mig tröjan. PT informerade mig om hur långt jag sprungit, hur lång tid jag hade sprungit och hur många kacl jag hade gjort av med. När jag pluttade in Ipoden i datorn och loggade in på Nike+sidan fick jag lite mer information. Här kommer lite statistik.

13,33 km, tid 1,30, 1022 kcal
Tydligen gjorde jag 5 km på 33,25 - mål att komma till 30 min blankt eller under
10 km 1,07 - mål att komma till 1 timme eller under.

Citronfjäril

Tack Makane, det värmer, jag får värna om mina små kommentarer.
Ja, det känns ju inte helt fel att gå dit och lyssna/dansa lite
Såg en citronfjärilar utanför fönstret, jag längtar ut. Jag känner mig lite inburad på jobbet och dessutom är Bella hemma och fortfarande förkylningssjuk. *trist* hmm. Min lilla skrutt är dock här idag :o) så jag ska väl inte klaga, just nu har han dock lämnat våningen sen någon timma tillbaka. Det blir bara ett stort leende inombords när jag ser honom, jo jag ler nog ganska mycket på utsidan också.
Helt klart att jag måste ut på lunchen och sticka upp näsan i solen en stund, borde iofs gå ner i garaget och försöka laga hållaren till min framlampa, för jag tror att jag behöver den när jag ska cykla hem ikväll.
Nu är det snart dags för lite mellanmål med gröna drinken och banan, känner mig lite för disträ för att knacka ihop ett skönt blogginlägg, jag lyssnar på Christer och då måste man ha öron och hjärna på spänn.

Fatta att det är på fredag som UP ska ha sitt releaseparty på Storan!!! jag och Makane ska dit och hoppa i extas.
Så glad att Makane har blivit lika frälst i UP som jag är, roligare när man fler, eller iallafall slipper att gå ensam.
Imorgon klockan 17.00 ska UP signera skivor på  Bengas, jag vill dit ju!!! Men jag jobbar, jag har funderat på att bli lite halvt allvarligt sjuk imorgon, men så gör man ju inte. Men jag vill dit!!! Attans och satan. Men jag tror säkert att Christer och killarna signerar min skiva på fredag också, jag vill bara ha så mycket UP som jag möjligen kan få, och då vill man ju inte missa en chans att se och höra världens bästa grupp.

Detox dag 8

Jag rullar ut från gården, solen skiner och kunde livet vara mer underbart, jag har åkt hemifrån i god tid och har ca 45 min på mig till jobbet, jag behöver inte cykla mig svettig, kan ta det i min egen takt. Det blir väl lite mindre steg på tappa.

Jag funderar på om jag ska fortsätta att cykla till jobbet även när moppen har kommit hem, speciellt dem dagarna när jag inte hinner träna och så kan man ju ta moppen när det blåser, regnar och till träningen och när man handlar och så.


Jag kommer till jobbet och blandar ihop min gröna drink, klockan är 12 och det är dags för "lunch". Jag har glömt mitt lilla matskedsmått hemma, attans, mäter upp i en mugg istället, fasen jag har glömt min platsgaffel också, jag tog ju ut från skåpet, var fasen la jag dem då. *suck*

Jag försökte ta mig lite sovmorgon idag, jag måste verkligen utnyttja mina dagar nu till max när jag jobbar så många dagar i sträck, jag sov till åtta, sen var det dags att äta frukost. Tog med mig gröten till sängen och låg kvar till lite över nio och kollade lite på morrongänget. Tillslut hoppade jag upp och körde hela Blossoms mutlimegasuperduperprogram från träningsskivan jag fick i Topphälsan jag köpte när jag åkte upp till Stockholm.

Det var ett ganska så hårt pass, med några trixiga övningar jag inte riktigt klarade med bravur kan jag ju erkänna, så det finns ju en del att jobba på, helt klart. Sen var det dusch och klädletning, gisses det är ju vår/sommar nu måste man ju visa lite mer ben och hud, fram och prova alla kjolar. Jodå, några av dem passade faktiskt. Skönt att ha i helgen när det skulle bli så himla varmt och jag ska sitta på jobbet.

Men idag blev det liknande kläder som igår, men istället för jeans tog jag dem svarta capribyxorna med dragkedja, och mina vita sandaler, upptill vitt linne under den svartmönstriga espritklänningen och min fina vita kofta. Ner med allt i väskan såklart, det blev ett brunt linne som jag skulle svetta ner på väg till jobbet.


Hann faktiskt diska phu, det var det mest akuta på "att göra listan" och slänga skräpet. Yes! det har jag längtat efter i flera dagar...Mer på den listan finns fortfarande dammsuga, guu vad usel jag är som aldrig får tummen ur, damma o sånt skulle behövas, spika fast min nätverkskabel och måla dem där tre listerna som bara är grundmålade. Skulle behöva köpa lite ny färg och låna en bra slipmaskin och slipa av bordet som står nere i källaren. Sen skulle jag behöva ge mig ut på jakt efter snygga sköna klappstolar till bordet. Ingen bråska direkt, dem bara finns där på "att göra listan"

Motivation, inspiration och pepp: Fortfarande på topp med 5 kolor
Är så rädd för när det börjar dala. håller tummarna att jag kan hålla den uppe.
Humör: Toppen, tacksam, tillfredställd, lycklig och kär
Vikt: +0,3 kg sammanlagt -3,9 kg. Ja, det är såna uppgångar man får räkna med när man väger sig varje dag, inget konstigt. Jag har ändå tappat fyra kilo på en vecka, det är fantastiskt!!!

Matmässigt har dagen sett ut följande.

8.00 Frukost
Gröna drinken, havregrynsgröt med ananas, frukt och fibertärning, vatten.

10.00 Mellanmål efter träningen
Äpple

12.00 Lunch på jobbet
Gröna drinken och ananas och hallon

15.00 Mellanmål
Banan

18.00 Middag
Grönsallad med 2 små avocados, gruka och isbergssallad, olivolja och citronsaft.

20.00 Kvällsmål.
Äpple

Träning: Cykling till och från jobbet sammanlagt 1 timme + 1 timmes hemmaträning med Blossom.


En gammal ankelskada

Motvilligt inser jag att jag har blivit allt mer kär i min ipod. Ny teknologi och nya leksaker som jag inte accepterat att jag behöver. Jag är ju dessutom mer av en pctjej och att halvkonvertera över till en ipod, känns lite läskigt.
Men ärligt talat, den är grym, bra ljud, bra musik - den har ju iofs jag lagt in, men ändå, många funktioner och roliga spel, dessutom är den ju faktiskt ganska så snygg även om den är mer cerisrosa än mopperosa.
Jag längtar bara ut tills jag får springa och verkligen testa nike+ funktionen.

Tyvärr överansträngde jag min gamla ankelskada. För några år sen är det väl nu, gick jag på ett basic funk pass och under uppvärmningen, knakade foten och jag föll pladask ner på golvet. Men envis som jag är fortsatte jag hela passet ut, för det kändes ju inte så farligt. Efter passet svullnade foten upp rejält och jag hade fått en rejäl stukning på foten.
Tog flera veckor att läka sig. Pinsamt! Jag som massageterapeut med utbildning i idrottsskador borde veta bättre.
Jag har inte känt av foten sen jag blev frisk, men helgen sammanlagda 8 timmars promenad, tog tydligen kål på den stackaren. Tänkte att jag skulle smörja in den med lite heat och vara snäll mot den en dag eller två. Håller på och vickar och snurrar på fotleden och står på tå för att öka blodcirkulationen och påskynda läkningen.

Detox dag 7

Japp, då var det en vecka avklarad. Det känns fortfarande toppen, inga problem att fortsätta, dessutom trappar jag upp lite den här veckan och får äta havregrynsgröt alternativt fruktsallad till frukost tillsimmans med min gröna drink.
Motivation, inspiration, pepp: 5 kolor! Jag ger inte vika.
Humör: Borde vara helt toppen men en 4+, för att det är inte det roligaste jag vet att sitta på jobbet och dessutom gick Isabella hem för att hon var förkyld *tråkigt*. Men min skrutt är här idag :o) *glad*
Vikt: -0,3 kg totalt -4,2 kg

08.00 Frukost
Gröna drinken, frukt och fibertärning, havregrynsgröt med en banan och kanel på, vatten

Träning!!!: CYKLADE TILL JOBBET 30 min i högt tempo. (Det ger 3900 steg på tappa.se)

10.00 Mellanmål
1 Äpple. Fortfarande ganska mätt efter frukosten.

Fortsättning följer såklart.

12.00 Lunch
Gröna drinken, morot och gurkstavar med god chilihummus.

15.00 Mellanmål
Gröna drinken och 1 päron

Träning: Cykel hem från jobbet 30 min. Sammanlagt 1 timmes cykling.

18.00 Middag
2 potatisar, 1 morot och lite blomkål i ugn med olivolja och örter och chilihummus

20.00 Kvällsmål
Lite fruktsallad på annans och hallon. MUMS!!

Detox dag 6

Idag är det lite mulet, 7 grader, söndag. Vaknad av mig själv 7.20
Idag finns inga direkta planer, jag ska ta dagen som den kommer, eller ja, det finns ju vissa saker som jag önskar att jag hinner göra. Promenera i änggårdsbergen, träna på fysiken, testa mina nya löparskor, städa lite här hemma och sen hade jag tänkt slappa en del och ta det lungt, jo jag måste nog handla lite nya frukter för dem börjar ta slut.

Motivation, inspiration, pepp: Fortfarande 5 kolor! Trodde att den skulle dala efter några dagar, men naj.
Humör: Grundhumör 5 kolor, fast lite trött och loj just nu.
Vikt: -0,4 totalt 3,9 Yeah!

8.00 Nyttigt grönt pulver, detoxdryck, vatten, frukt och fiber och te.

10.00 Liten fruktsallad på äpple, melon, hallon

12.00 Nyttigt grönt pulver, liten grönsallad med gurka, avocado. detoxdryck -Inställt pga för lång promenad

Ja, sen orkar jag inte riktigt tänka mer.. fortsättning följer.

14-15.00 Mellanmål
Nyttigt grönt pulver, fruktsallad på melon, hallon och mango

18.00 Middag
 2 potatisar och 1 morot i ugn, lite gurka och hummus

20.00 Inställt pga av bio

Ja, ingen jättebra detoxmat dag, mest för att jag råkade missa två mål, det var ju inte riktigt meningen och tänkt så från början, men jag har haft tillräckligt med energi för att orka med hela dagen ändå.

Träning: Långpromenad i Änggårdsbergen 4 timmar!!!! ca 22000 steg.
I skogen såg jag en HUGGORM, min första, det var nog en bebis, för den var så liten och söt, låg bara där på gångvägen och solade sig :o) Jag tog kort på den, som jag ska lägga upp lite senare. Jag funderade just på var alla vilda djur gömmer sig i skogen, för det borde finnas både rådjur och harar i rikliga mängder, kanske en och annan älg också kanske. Men nu, ett bevis på att det finns vilda djur i skogen och inte bara runtspringandes i bostadsområdena.

Huggormsbebis i Änggårdsbergen, så söt.
Måste ha varit världens sötaste huggormsbebis. Mycket vackert mönster på kroppen.
Grön heltäckningsmatta i Änggårdsbergen. Kolla vad jag hittade i skogen, en liten grön heltäckningsmatta, visste inte riktigt att dem "växte" i skogen. Men man lär sig något nytt varje dag.

Nike + Ipod nano = sant

Ja, nu var det gjort, jag får banne mig springa mycket för att tjäna in mina inköp idag.
Jag började gå från Grimmered kvart över nio, kom till Frölunda torg och slösade bort massa tid visade det sig. Affärerna öppnade inte förrän 10.00 och jag behövde nytt pulver från hälsokosten, det hade dem naturligtvis inte där. *suck* Blev lite sugen på nya löparskor, så jag gick till Team sportia och kollade lite. Det var ingen där som var speciellt intresserad av att sälja ett par nike+ löparskor till mig, dessutom fanns det inga snygga färger, så jag vände på klacken och gick till nästa sportaffär som var STADIUM, inte heller här fanns det något som lockade mitt öga och inte heller någon trevlig säljare som ville sälja skor till mig. Hittade ytterligare en sportaffär på förlunda torg men ingen napp där heller.

Jag gav upp och  började bege mig vidare hemmåt, men suget efter dem där skorna med personlig tränare blev så starkt att jag bestämde mig för att traska vidare till Sisjön och STADIUM XL typ Sveriges största sportaffär, dem har ALLT verkligen. Letade mig fram till löparhörnan och blev påhoppad av en säljare *glad* Ja, äntligen någon som ville hjälpa mig. Hon gick och hämtade lite skor, men det var fel färg, jag ville ju ha dem som var lite rosa-lila eller möjligtvis dem blåguldiga. Löparskor brukar vara så himla fula, så det gäller att man väljer rätt färg.
Nä, jag gick tomhänt från Stadium lite moloken och dyster, om inte dem har, vem har då?!

Tittade in på sportex, men där fanns det inte heller några snygga Nike+skor. grrr. Tomhänt. Mitt sista hopp, jag hade gett upp skorna och tänkte att jag tjänade iallfall flera tusen kronor, jag gick till Samils väskor för att se om jag hittade någon ny fin rosa vårväska, men nada, ingenting där heller. *suck* Det var inte meningen att jag skulle köpa något. Jag gick vidare hem, men passerade ytterligare ett köpcenter 421, tänkte inte gå in där först, men det gjorde jag ändå. Sjätte sportaffären Intersport. Japp där hade dem den rosa Nike+skon, lite dyrare än på Stadium, efter en stund fick jag hjälp av en snäll kille som sprang och hämtade min storlek, som dem hade!!!
Provade och det satt bra, liten tajt och lätt och snygg. Ganska hård sula och var tydligen lämplig att springa mellan 5km-10km med, det är ju perfekt, precis vad jag tänker göra.

Ja, det blev dem skorna dem kostade 1400, plus den lilla nike+grejen 300 och ett armbandsfodral till ipoden 300. 2000, ungefär vad jag hade tänkt lägga max på ett på löparskor. Nu var det bara en sak som fattades... Ipoden.
Tänkte först låna pappas Ipod men kom fram till att det inte var en nano, utan en classic, den är mycket större än armfodralet. Så jag gick in en sväng på mediamarkt för att bara kolla lite. Låste in mina skor och väska i ett fack på utsidan, dem brukar vara så kinkiga om man tar med sig grejer in på Mediamarkt.

Stort plus för mediamarkt idag, blev påhoppad av en försäljare när jag närmade mig det bärbara ljudet och gick in i den raden. Han visade mig ipod nano, dem var ganska små och söta. Jaha 4 gb eller 8 gb, det räcker ju med 4 gb, jaha, den fanns ju bara i grått, okej då, det gör väl inget. En sån tar jag då 1089, ja ja det får väl gå. Hm, jasså nähä det fanns inga inne, bara rosa 8gb. *suck* vänta eller slå till?! väntar jag ångrar jag säkert hela grejen och tycker att det är för dyrt. Pust, så det blev en rosa IpodNano 8GB för typ 1700, aj aj aj. Ja ja, Nu ska jag ut och springa som bara den. Lite belöning för mitt slit i påskhelgen ska jag väl ha. Jag sparar ju ändå jättemycket pengar, flera tusen.

Så nu sitter jag och laddar in tonvis med musik i den där lilla tunna grejen, fattar inte riktigt hur det funkar, men jag får väl kläm på det snart. Sitter i mina nya löparskor och känner efter hur bra mitt köp var. Fiffigt är att mina nya hörlurar jag köpte förra veckan matchar min ipod helt fantastiskt.
Har ett mission till idag och det är att pumpa däcken på cykeln som får vara mitt alternativa transportmedel tills moppen är klar. Kanske tar en tur upp till mor och far i balltorp också.


Detox dag 5

Halli hallå! Jag lever fortfarande.
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer, för jag och moppen ska åka till "doktorn" i frölunda, fast moppedoktorn såklart. Dem har öppnat en ny verkstad i Grimmered som vi ska testa. Moppen har ju blivit lite skruttig på sista tiden, det är nog för att jag använder den så himla mycket. Så den är nog värd en liten vårservice nu tänkte jag, lite oljebyte, filterrengöring och sen ska jag se om dem kan laga hastighetsmätaren och det mest akuta kanske, PYSPUNKAN på framdäcket, vilket är väldigt irriterande. Sitsen är också paj, men den har pappa lovat att han ska hmm skruva fast, jag som tyckte att det gick lika bra med lite klister. Ja ja, han får väl som han vill.

Klockan nio ska vi vara där, jag hoppas verkligen att det var idag jag bokade tid och inte igår, jag blev så förvirrad om jag sa den andre men lördag. Ja ja, det går nog bra iallafall. Men det tar inte så himla lång tid att åka dit. Moppen är ju snabb. Eniro räknade ut att det är lite drygt 8 km, den ligger precis vid frölunda brandstation *lycklig*, får jag ju tillfälle att spana efter brandmän. he he. Fast dem brukar iofs inte vara så synliga, inte ens runt brandstationen.
Frölunda brandstation  Fin rondell smyckad med påskliljor.Man kanske inte ser så bra, men det var jättefint med alla påskliljor i rondellen fint planterade i en cirkel. Sånt blir man lite lycklig av.

Sen ska jag faktiskt traska hem från Frölunda, jag får en redig promenad och massa steg på stegräknaren, det blir toppen. Svänger nog av på torget och in och kollar i lite affärer, eller framförallt hälsokosten, för jag behöver mer pulver, det där dyra näringstillskottspulvret är redan slut :o( Så fick börja morgonen med en sparad naturdiet, same same. Det gick nog lika bra.

Motivation, inspiration, pepp: Fortfarande förvånaden 5 kolor!!!
Humör: Toppen 5 kolor, fast jag är lite ledsen att jag måste skiljas från moppen och börja cykla nu.
Vikt: +0,1 faktiskt..ha ha gråter inte över det direkt, det är min konstiga våg, så sammanlagt 3,5 kg
Det är fortfarande helt grymt på en vecka, och egentligen räcker det, så det får gärna gå lite långsammare nu.
Det hade ju varit kul om jag hade vetat vad jag skulle väga för då hade jag kunnat säga hur många kilo det är kvar innan jag har nåt mitt mål, men jag vet faktiskt inte vad som är lagom 50 är nog kanske för lite, 55 kanske är lagom, men minst 60 tror jag och på 65 vet jag att jag är ganska nöjd och väldigt snygg. Så utan att avslöja för mycket skulle man väl kunna säga att jag har ca 15 kg kvar till ett av dem där målen, eller 14,8 för att vara mer exakt.

8.00 Frukost
Naturdiet, 1 glas vatten och detoxdryck

10.00 Mellanmål
1 Äpple på frölundatorg

12.00 Lunch
Färdig nutrilettshake, 5 jordgubbar

15.00 Mellanmål
Nyttigt grönt pulver som smakar...unk en liten skål jordgubbar, detoxdryck
Hittade nytt pulver på Hälsokosten i Sisjön, inget alhaplus fitmealpulver, men det såg väldigt nyttigt ut.

18.00 Middag
Ångkokt broccoli och blomkål

20.00 Kvällsmål
Mycket delikat jordgubbar och mango. MUMS!!!! 
Mums!

Träning: Lååångpromenad hittills gått 18319 steg och över en mil är jag ganska säker på. he he, började gå kvart över nio och var hemma vid ett. Nu när dagen är slut stannar stegräknaren på 21761, wow rekord.
Plus att jag var ute och pumpade cykeldäcken och tog mig en tur hem till mor och far, ca 30 min cykling.

*Lycklig* 2 kommentarar idag.
Svar på Isabella, hm nä han var inte där igår, han är ledig väldigt ofta tycker jag. *suck* Ja, det hade nog varit enklare om vi skötte våran privata kommunikation via msn istället för på våra bloggar.. ha ha, addar dig gumman.

Svar på Makane: Mm är nog rätt så sugen på att nära min sociala förmåga bland vänner, blir det bara ni fyra?! Om ni inte tycker att jag är för tråkig som bara dricker mineralvatten, :o) he he. Jag hör av mig! kram

Detox dag 4

Helt fantastiskt! Mer än fantastiskt, helt underbart! Men är det bara vatten?!
Detox dag 4 allt går lätt som en dans, inga biverkningar, eller cravings, ingen mer huvudvärk, nä jag tror inte ens att jag luktar illa. Kilona verkar rasa av mig, jag är dock fullt medveten om att man kan ha väldigt stora vattendepåer, man samlar på sig vatten och känner sig svullen och det är det som försvinner först.
Men det är skönt att känna hur kläderna börjar sitta lösare.
Tog ytterligare 1 kilo idag, så nu är det sammanlagt 3,6 kg på 5 dagar, det är nog rekord.
Motivation, inspiration, pepp: 5 Kolor!!!
Humör: 5 kolor, yeah! Jag är bäst!

8.00 Frukost
Hallondrink

10.00 Mellanmål
1 Äpple, detoxdryck

12.00 Lunch
Hallondrink  2 morötter, en kopp varm vatten och detoxdryck

15.00 Mellanmål
Hallondrink, 1 plommon, 1 banan och detoxdryck

18.00 Middag
Fruktsallad på ananas och hallon

20.00 Kvällsmål
Liten grönsallad, med isbergssallad, avocado och gurka, olivolja och citron.

Träning...hoppas jag orkar göra nåt när jag kommer hem, antingen lite hemmagympa eller en skönt promenad.

Svar på makanes kommentar:
Ja, vilken grej, det går ju verkligen apbra. Jo det är väl mest frukt och grönsaker jag får stoppa i mig, 1 dl popcorn var också ett tillägg, men det verkade inte helt seriöst och kändes inte direkt mättande, så jag kör på frukt och grönt, första veckan är ju hårdast, sen får jag äta lite mer andra veckan och lite till tredje veckan, bygger på stegvis.
Hm, det skulle ju vara kul och hänga på, jag får se hur det känns imorgon. Kramapå

Detox dag 3

Ett mysigt vårregn smattrar på rutan, jag ser det inte förrän jag går upp. Ställde klockan på sex för jag hade ambition att ta mig ut på en promenad tidigt imorse, full av pepp, efter gårdagens 16000 steg.
Men jag var för trött och sov i ytterligare en timme o en kvart, så gosigt så.
Tredje dagen känns fortfarande bra, just nu kurrar det lite i magen, men det är för att jag ska få äta om tio minuter.
Hade tappat 0,1, min våg är lite knasig, man får liksom väga sig flera gånger, för man kan få olika resultat, så får man ta det som kommer upp flest gånger.
Vikt: -0,1 sammanlagt 2,6
Humör: 5 kolor

8.00 Hallondrink, detoxdryck, frukt och fibertärning

10.00 Ananas

12.00 Hallondrink, 3 små morötter, detoxdryck

15.00 Hallondrink, 2 plommon.

Får se om det blir en promenad när jag kommer hem, eller kanske lite rensa källaren med syrran. Ser ju faktiskt ut som det har slutat regna nu, det luktar så gott och är säkert jättefräscht och fint ute nu. Längtar tills jag får sätta mig på moppen och rulla hem.

18.00 Ångkokt broccoli och blomkål med olivolja på

20.00 Ananas

Träning: 1 timmes bärande på skräp från källare till bil, från bil till garage, från vind till bil och bil till garage.

RSS 2.0